Oana Zavoranu socheaza din nou!De ce vrea sa o deshumeze pe raposata Marioara

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:37

Au trecut 7 luni de la moartea Marioarei Zavoranu.

„Sunt martori care au spus ca era lasata de fumeze, sa manance mancare care nu era de regim. A murit si in secunda 2 eu eram semi-asasina,  in condititiile in care ei i-a fost indusa o coma”, sustine Oana Zavoranu la 7 luni de la moartea mamei sale. Cere deshumarea Marioarei Zavoranu, pentru ca ar avea detalii cutremuratoare care duc la varianta unei maini criminale: „Nici macar nu m-a anuntat cand a murit mama.

Faptul ca au tinut-o 90 de zile la  Terapie Intensiva(TI),  eu nu cunosc persoane tinute la TI fara a fi conectate la tuburi. ”

Oana face aceste acuzatii la adresa cadrelor medicale care s-au ingrijit de starea mamei sale, pe toata perioada internarii si a tratamentului. Reprezentantii institutiei de care Oana aminteste nu au vrut sa faca nicio declaratie oficiala,  mentonand ca precizarile in cazul Oanei au fost deja transmise organelor de ancheta care cerceteaza cazul mortii Marioarei Zavoranu.

Nu doar gandul ca Marioara s-a stins, ci si amintirea tatalui o macina pe Querrida: „Sa-l port cu cea mai mare mandrie pe tata, sub forma de diamant, pentru ca a fost diamantul vientii mele, asa cum a fost si Marty.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu poate sa se

desparta prea usor de diamantul vietii ei. A cautat solutii peste mari si tari: „Am oprit un pic mutarea lui. Pentru ca am aflat si sunt in cercetari, ca exista undeva in Elvetia sau in America, din oase, printr-un procedeu laborios care dureaza 6 luni, in functie de cat te tine buzunarul poti sa faci un diamant.”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.