Oana Zavoranu socheaza din nou: se opereaza pentru a noua oara la sani! Ce vrea sa isi faca acum: "O sa lansez o noua moda!"

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 nov 2020, 14:05

Oana Zavoranu iese din nou in atentia tuturor cu ultima decizie pe care a luat-o.

Se pare ca bruneta s-a hotarat sa isi opereze din nou sanii; aceasta ar fi a 9-a interventie estetica pe care o va face la aceasta parte a corpului.

Oana Zavoranu nu intentioneaza sa isi mareasca din nou sanii, ci din contra, sa ii micsoreze. Iata ce a declarat vedeta:

"E a noua operatie. Eu am inceput sa ma operez ca sa ajung in punctul in care voi fi maine.

Noi facem lucruri ca sa ne facem de treaba. Este o liposuctie la sani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ultima oara mi-am scos silicoanele definitiv.

Daca mai am undeva silicon sau botox, este in par. Am botox in par. Îmi schimb si forma sprancenelor asa cum era inainte. Din sanii mei naturali, pentru ca sunt mai mari decat mi-as dori eu, fac liposuctie.

"Am avut silicoane foarte mari, de 450 ml. Am fost un fel de Pamela Anderson, acum vreau sa fiu Naomi Campbell, ca ea e mai plata. O sa lansez o noua moda, inapoi la natural, la origini.

O sa-si scoata toate fetele silicoanele. O sa am sani mici, fermi", a declarat Oana Zavoranu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.