„Oare așa va fi viața mea în continuare?”. Theo Rose trece prin momente stresante după ce a născut. Vedeta și-a mărit familia după ce a mai adus un membru nou

Author: Lavinia Medrea

Vedeta și-a mărit familia după ce a mai adus un membru nou 

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor după ce au devenit părinții unui minunat băiețel, pe care l-au numit Sasha.

Theo Rose și Anghel Damian își împart fiecare sarcinile după ce au devenit părinți. Totul a devenit de două ori mai greu după ce artista a primit cadou un animal de companie. 

Theo Rose trece prin momente stresante după ce a născut

Theo Rose a devenit mama lui Sasha, băiețelul ei, dar și mama unui pui de pisică Sphynx.

Ca să fie în ton cu fiul ei, artista i-a pus numele pisicii „Sushi”. 

Citește și: Motivul pentru care Theo Rose și-a dus copilul la kinetoterapeut, la nici două luni de la naștere: „Mi-a lungit copilul”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Există o singură problemă pentru Theo Rose. Sushi este mai obositor decât fiul ei, astfel că în cursul nopții s-a trezit plângând de două ori, o dată la o oră, pentru că îi era foame și pentru că voia

la litieră.

Am ajuns acasă la 4 și ceva de dimineață. I-am dat să mănânce lui Sasha. Sushi dormea pe Anghel, pe gâtul lui. M-am demachiat, m-am spălat, să mă pun la somn. M-am pus la somn, după o oră m-am trezit. Nu că plângea Sasha… că plângea Sushi! Am dus-o la litieră, am adus-o înapoi, a adormit din nou pe Anghel. După încă o oră, plângea iar Sushi, îi era foame.

Oare așa va fi viața mea în continuare? O să mă trezească ăștia din oră în oră?! Că dacă fac cu schimbul așa, tu o oră, eu o oră, la fix…”,  a povestit Theo Rose, pe Instagram.

Theo Rose, bucuroasă că fiul ei are un prieten

Theo Rose este foarte fericită că a primit un pisoi cadou și pentru că acum poate să fie cel mai bun prieten al lui Sasha, acesta fiind și motivul pentru care l-a numit Sushi.

Cântăreața i-a fotografiat într-o ipostază înduioșătoare pe cei doi mici prieteni, în timp ce dormeau.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian plutesc de fericire! „Unul lângă altul în viață și în sărbătoare”. Cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere

„Am primit un cadou mai cu întârziere, nu sunteți pregătiți. Șobolanca asta este – cum credeți că i-am pus numele? – Sushi, ca să fie prietena lui Sasha.

Finii mei s-au ocupat și mi-au făcut o surpriză, și eu când am văzut-o m-a luat cu leșin, de drag, nu de altceva. Tremura un pic, mi-a fost milă de ea, dar i-am zis că eu acum o s-o iubesc mult și ea acum a ajuns acasă la noi, de acum asta e casa ei. Pupă mama pe ea”,  a povestit Theo Rose.