Oare nu s-a intrecut masura?! Aceasta poza a scandalizat o tara intreaga: uite ce avea fetita asta in picioare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:43

Imaginile alaturate au starnit un val de critici in Marea Britanie, foarte multi oameni declarandu-se scandalizati de ceea ce au vazut.

Totul a inceput dupa ce o companie a inceput sa promoveze cu surle si trambite un nou articol vestimentar destinat bebelusilor: este vorba de o pereche de pantofi cu toc.

Unii parinti s-au declarat incantati de acest lucru si chiar le-au cumparat fetitelor lor asa ceva, postand mai multe imagini pe retelele de socializare.

Reactiile negative nu au intarziat insa sa apara, iar foarte multe persoane au spus ca este inacceptabil ceea ce se intampla.



"In goana dupa profit ajungem sa ne transformam intr-un mod vulgar fetitele inca din fasa. Este inacceptabil. Chiar nu mai gandim?", a scris o femeie pe Facebook.

Voua vi se pare normal?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.