Oare s-a uitat in oglinda? Iata ce tinuta ORIBILA a ales Christina Aguilera pentru un eveniment VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 00:50

Christina Aguilera a devenit una dintre cele mai de succes cantarete din ultimul deceniu, fiind comparata cu Barbra Streisand si Whitney Houston.

La inceput facea furori in randul adolescentilor. Nu s-a oprit aici. A pus in versuri dorintele tuturor fetelor. Acum e recunoscuta si dupa silueta cu care a starnit mii de invidii in randul vedetelor.

 

Tot ea, Christina Aguilera, era cea care declara sus si tare ca mancarea ei preferata este cea de la fast food. Multi o invidiau pentru ca isi permitea acest lux fara sa puna niciun gram pe ea.

 

Vremea a trecut, si Christina Aguilera a crescut la propriu, si nu in inaltime, ci in greutate. Chiar daca si-a obisnuit fanii cu schimbari radicale, nimeni nu se astepta la una atat de socanta si dezastruoasa.

 

Se pare ca stirile negative nu au ajuns la urechile si nimeni nu a anuntat-o ca a trecut de la S la XXL, astfel ca la ultima aparitie in public Christina Aguilera a optat pentru o tinuta si mai sumara.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Nu si-a ascuns picioarele si coapsele, care au devenit de-a dreptul grosolane si a ales un corset minuscul care ii lasa burta la vedere.

 

Nu e o imagine prea placuta ochiului. Ce credeti?

 

Tinuta ne duce cu gandul la rivala sa, Britney Spears, care odinioara alegea tot masuri cu cateva numere mai mici, desi trupul nu o ajuta deloc. Asadar, daca pana acum radea de colegele ei de breasla mai plinute, iata ca acum si Christina Aguilera a intrat in randul lor.