Obiceiul bizar al lui Jean de la Craiova. De ce își arde șosetele pe care le poartă doar o singură dată

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 aug 2022, 00:10

Obiceiul bizar al lui Jean de la Craiova, dezvaluit in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai

Sursa: Captură KANAL D

Jean de la Craiova a lamurit si obiceiul bizar de a-si arde sosetele dupa ce le incalta o singura data sau maxim de doua ori.

Jean de la Craiova a dezvăluit în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre obiceiul pe care îl avea în urma cu ceva timp în c epriveste șosetele pe care le purta. După ce Denise Rifai i-a explicat că acest detaliu a ieșit la iveala tot din presa mondena, cântărețul nu a negat, însă a spus că acum nu mai are acest tabiet, însă în trecut, da, făcea întocmai.

Citeste si: Jean de la Craiova: "Eu sunt la spovedanie aici" Celebrul artist vine duminica, de la 22:30, la "40 de intrebari cu Denise Rifai"

40 de intrebari cu Denise Rifai. De ce isi arde sosetele Jean de la Craiova

Denise Rifai: "Am văzut că sunteți superstițios și aveți câteva talismane norocoase, un inel de aur, câteva scrisori religioase, o frunza de maslin și o pietricica de la Mormântul Sfanț.

Ați spus că numărul 13 sau pisica neagra nu aduc ghinion, dar presa scrie că aveți o ciudățenie pe care le întreceți pe toate. Vă ardeți toate șosetele purtate, iar apropiații dumneavoastră au declarat că Jean nu poarta aceeași pereche de șosete d edoua ori pentru că asta îi aduce ghinion. Pentru asta își arde ciorapii purtați de cum ajunge acasă."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unde vă ardeți sostele?

40 de intrebari cu Denise Rifai. Obiceiul bizar al lui Jean de la Craiova

Citeste si: Ce religie și ce vârstă are, de fapt, Jean de la Craiova?

Jean de la Craiova: "Înainte ardeam, dar nu în fiecare zi. Nu îmi placea să stiu că îi las acolo și îi iau alții, aveam eu așa...într-adevăr,nu

port de doua ori aceeași pereche de ciorapi. Astăzi îi iau și îi spală și îi mai iau o data. Ciorapii din ziua de azi sunt făcuți de unica folosință. Îi speli o data și se duc la călcai. Nu îmi plac când se alesc la călcai. I-am ars la curte, într-o găleată...dar acum nu mai! Nu îmi placea să bage cineva piciorul unde îl bagăm eu. În soba cu ei!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.