Obiceiuri care te ajută să îmbunătățești viața de cuplu

Author: Oana Iosif

Se spune că oamenii aflați în relații sunt mai fericiți. Ei bine, nu se aplică întotdeauna acest lucru. Sunt și momente în care cuplurile au parte de certuri, reproșuri, probleme ce țin de modul în care se comportă fiecare partener.

Așadar, în relații nu este totul lapte și miere, dimpotrivă. Viața este plină de provocări iar oamenii sunt diferiți. Uneori apar conflicte care complică relația, iar pentru a trece peste aceste probleme este nevoie ca ambii parteneri in cuplu să fie comunicativi, să accepte să mai lase de la ei și să fie aproape unul de celălalt.

Ți-am pregătit câteva obiceiuri care s-ar putea să vă ajute la îmbunătățirea relației:

Activități împreună

Rezervați-vă cel puțin o zi pe săptămână în care faceți activități împreună care vă fac amândorura plăcere. Mersul la un meci de fotbal e posibil să îi placă doar lui, așa că asta nu se pune. Discutați și decideți împreună ce activitate vă aduce bucurie și vă face să vă simțiți bine împreună.

Faceți un cont de economii comun

Este un pas foarte important într-o relație. Poate fi și o decizie care ajută la consolidarea relației deoarece crește încrederea în partener. Un cont de economii e un prilej benefic pentru a consolida încrederea. Puteți folosi contul pentru activitățile pe care le veți desfășura împreună, pentru vacanțe sau alte necesități de zi cu zi.

Dovezi de iubire și momente tandre

Femeile simt mai mult nevoia de afecțiune și tandrețe. De aceea e important să punctezi acest lucru și să îi dovedești mai des femeii de lângă tine că e cea mai frumoasă, cea mai simpatică ființă de pe pâmânt și că ești fericit că te trezești lângă ea.

Depanați amintiri despre voi

E foarte frumos să discutați diverse lucruri și să vă amintiți momente frumoase în care ați descoperit că persoana de lângă voi este cea pe care ați căutat-o toată viața. Sunt momente care vă fac să vă apropiați mai mult și să vă redescoperiți și pe voi. De multe ori ne pierdem în viața cotidiană și viteza cu care viața trece pe lângă noi și uitam cine suntem de fapt. Astfel de momente în care depanați amintiri trebuie să fie mai dese în viața de cuplu.

Pune-ți problemele pe masă și discutați-le

Trebuie să înfruntați problemele și să le discutați împreună. Dacă consideri că ceva nu este ok cu partenerul, cel mai bine este să vorbești deschis și să găsiți o cale de mijloc. De foarte multe ori aceste frustrări pe care ni le creăm în cap sunt doar iluzii ce ne fac să ne simțim aiurea. În realitate lucrurile pot sta total diferit. De aceea discută orice problemă cu partenerul.

Mergeți la culcare împreună mai des și bucurați-vă de momente speciale

Este foarte important să existe atracția sexuală între voi și să vă doriți să testați tot felul de lucruri în dormitor. Într-un sex shop veți găsi toate elementele de care aveți nevoie pentru a pune în practică cele mai interesante idei.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.