Obiceiuri de dimineata care iti fac burta - Uite ce sa NU mai faci incepand de maine

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Micul dejun este considerat cea mai importanta masa a zilei, iar daca vrei sa ai un trup perfect, trebuie sa tii cont de anumite lucruri. Afla care sunt cele mai comune greseli care iti fac burta.

Bei smoothie

Smoothie-urile sunt sanatoase, dar unele au mai multe calorii decat un meniu de la fast-food. Daca vrei sa ai un abdomen de invidiat, fa-ti acasa aceste bauturi delicioase, cu iaurt, fructe si fara zahar adaugat, scrie sportnews.ro.

Bei sucuri naturale

Desi sunt mai sarace in calorii decat smoothie-urile si au numeroase vitamine si antioxidanti, sucurile nu sunt cel mai bun mod de a-ti incepe ziua.

Au un continut ridicat de zahar, care este absorbit usor in sange si care duce la cresterea nivelului de insulina. Cercetarile au aratat ca sucurile naturale din fructe provoaca un risc crescut de diabet. Alege, mai bine, sa mananci fructele intregi.

Ai un mic-dejun bogat in produse de patiserie

Clatitele, cornurile, covrigii si briosele poate sunt delicioase, dar sunt dusmanii taliei tale. in plus, nu contin fibre sau proteine si iti va fi foame la scurt timp dupa ce te-ai ridicat de la masa.
Studiile au aratat ca oamenii care consuma oua dimineata au cu 65% mai multe sanse sa slabeasca si sa scada de grasimea de pe burta. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii