Obiceiurile neobișnuite ale lui Onur Seyit Yaran, cel care l-a interpretat pe Doruk, din "Totul pentru familia mea", difuzat la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 aug 2024, 13:18

Un actor obsedat de curațenie! Ce facea pe platourile de filmare, din trei în trei ore.

Aseară, cel de-al patrulea sezon al serialului" Totul pentru familia mea" a început în forță și i-a reintrodus pe telespectatori în viața personajelor atât de îndrăgite de publicul larg. Serialul poate fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Akif recurge la un gest extrem după moartea fiului său. Ce vedem astăzi, într-un nou episod al serialului “Totul pentru familia mea”, de la 20:00, la Kanal D

Obiceiurile neobișnuite ale lui Onur Seyit Yaran

Evenimentele încărcate de dramatism au culminat aseară cu moartea lui Doruk, personaj de referință al seriei. Acesta își pierde viața în urma unui teribil accident, iar durerea prietenilor săi și a familiei sale este insuportabilă.

Tânăr, chipeș și talentat, Onur Seyit Yaran, cel care a dat viață personajului Doruk, în producția "Totul despre familia mea”, este unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia și un adevărat idol în țăriile în care a fost difuzat serialul.

Puțini sunt cei care știu că actorul Onur Seyit Yaran are o obsesie pentru curățenie, atât în viața privată, cât și la filmări. Echipa de producție s-a obișnuit și cu un obicei mai puțin obișnuit al tânărului actor. Acesta are nevoie de câteva pauze la filmări pentru a-și schimba...șosetele. Onur Seyit Yaran facea acest lucru la fiecare 3 ore, astfel încât costumierii aveau mereu câteva perechi de șosete de rezervă.

Un alt lucru inedit despre Onur Seyt este faptul că a început să practice șahul încă din clasa întâi și a fost membru în echipa națională, după ce a câștigat campionatele organizate la Istanbul, primind și bursă. De altfel șahul i-a antrenat nu numai mintea ci și răbdarea. Când sportul minții nu a mai fost suficient, actorul s-a îndreptat către sportul rege, fotbalul, jucând timp de opt ani în echipa de juniori a Galatasaray.

Acest lucru l-a determinat să se înscrie la Academia de Sport a Universității Haliç, însă a renunțat și la sport și la studii pentru a urma cursurile Facultății de Sociologie din cadrul Universității din Istanbul. A rămas, totuși, un fan înrăit al celebrei echipe, mărturie fiind tatuajul cu simbolul echipei Galatasaray, pe care îl poartă cu mândrie alături de celelalte două tatuaje cu semnificație pentru el, numărul 13, ziua sa de naștere și coroana regelui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Faima de care se bucură în țările latine unde este difuzat serialul "Totul despre familia mea" l-a determinat pe Onur Seyt să învețe limba spaniolă.

De altfel, cel mai mare vis al său este să se mute în Spania și să fie implicat în seriale latine.

Citește și: Yiğit Koçak, Ömer din serialul ''Totul pentru familia mea'': ''Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă''

Câștigător al titlului de Cel mai bun model din Turcia, în 2016, actorul provine dintr-o familie modestă, tatăl fiind comerciant de textile iar mama casnică.

În serialul "Totul despre familia mea" Onur Seyt a interpretat rolul lui Doruk, fiul proprietarului liceului, un băiat crescut în puf și care, la început îi disprețuia pe cei mai puțin înstăriți care studiau la prestigioasa instituție ca bursieri. Asiye, interpretată de Su Burcu Yazgı Coşkun, e cea care a reușit să îi străpungă platoșa nepăsării, și să scoată la lumina sufletul bun al lui Doruk.

Nu ratați serialul ”Totul pentru familia mea”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

 


Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.