Obisnuiesti sa mergi cu bicicleta? ATENTIE, hotul poate lovi oricand

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 04 oct 2020, 06:35

V-ati pus vreodata problema sa renuntati la masina sau la transportul in comun si sa mergeti la serviciu cu bicicleta?

Avantaje ar fi destule: drumul nu v-ar costa un ban, ba ati face si putina miscare. Un singur lucru ar trebui sa va ingrijoreze. Oare va mai gasiti vehiculul pe doua roti cand iesiti de la munca? Am facut un experiment. In cateva clipe, bicicleta este asigurata cu un lant special. Asa ca, teoretic, putem sa stam linistiti.

Avem doua elemente de siguranta. Antifurtul si oamenii din jur! Dupa aproximativ 10 minute, apare, insa, si hotul.

Infractorul nu sta pe ganduri si trece la treaba, ziua in amiaza mare si chiar sub privirile cetatenilor. Un domn observa ce se intampla. Se apropie, trece pe langa hot si se uita atent.

E clar ca ceva nu este in regula! Omul isi vede, insa, mai departe de drum. Pentru ca trecatorii nu par foarte interesati de bicicleta aproapelui, am decis sa ridicam stacheta tupeului. Cerem ajutorul trecatorilor ca sa subtilizam bicicleta! Dupa cateva incercari, apare si ajutorul mult asteptat.
Dupa ce l-am asigurat pe barbatul sufletist ca totul a fost doar un test si bicicleta este in siguranta, am mers mai departe.

De data aceasta, in buricul targului. Daca intr-unul din cartierele mai linistite, oamenii nu au sesizat nimic dubios, ne-am gandit ca aici, intr-un loc atat de aglomerat, cineva ne va intreba de sanatate. Asa ca ne-am legat bicicleta de un stalp. Dupa 20 de minute, pornim din nou „operatiunea bicicleta”.



La fel ca si in primul caz, nu ma stam pe ganduri si trecem la treaba. Credeti ca intervine cineva? Vedeti si ce s-a intamplat cand un politist a vazut experimentul daca si cum a intervenit, chiar din materialul filmat cu o camera ascunsa!

##VIDEO122816##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

 

Taguri: