Obisnuiesti sa ramai la un prieten peste noapte? Cu siguranta vei folosi acest truc. Ai nevoie de doar un minut

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:59

Acesta este un truc de care chiar te vei folosi in viata.

Nimeni nu foloseste cola pe post de detergent pentru toaleta si nu improvizeaza un blender dintr-o bormasina si un umeras, insa toti ajungem sa ramanem, peste noapte, la un prieten.

Daca ai nevoie doar de un tricoul, sosete, lenjerie intima si o periuta de dinti, intr-un spatiu cat mai mic. Folosind acest truc le vei putea transporta pe toate intr-un pachet compact, care poate fi transportat oriunde.

La inceput, intinde tricolul si pune perechea de chiloti pe tricou, pe centru, in zona pieptului.

Apropie manecile tricoului de centru si pune sus cele doua sosete astfel incat cate un capat sa fie in exteriorul tricoului.

Ruleaza tricoul de sus in jos si, la jumatate, pune periuta de dinti de-a latul tricoului. La final, desfa cele doua jumatati ale sosetelor peste tricoul rulat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

Iata

imaginile:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.