„Oboseam să fiu singură” Cati Simionescu, despre viața alături de Adrian Minune. Ce nu ar ierta niciodată soția celebrului artist

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 mar 2024, 11:50

„Oboseam să fiu singură” Cati Simionescu, despre viața alături de Adrian Minune. Ce promisiune și-a făcut soția celebrului artist

Sursa: Captură YouTube

Cati Simionescu, mama mândră a trei copii și soția celebrului interpet de manele, Adrian Minune, este invitată la „În Oglindă”, unde va vorbi despre viața de familie și despre cele mai grele momente ca soție de artist.

Cati Minune recunoaște că a iertat multe soțului ei, însă peste anumite lucruri nu ar putea trece niciodată. Soția lui Adrian Minune a vorbit și despre perioada în care cei doi s-au cunoscut, inocența care le inunda chipurile și cum au reușit, într-un timp extrem de scurt, să devină o familie.

Ce i-a cerut Cati Simionescu soțului ei

La vârsta de 13 ani, Cati Simionescu l-a cunoscut pe cel ce avea să devină unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți maneliști din România.

Cu toate acestea, puțini știu că Adrian Minune a fost un „simplu băiat”.

„Soțul meu a respectat principiile mele. I-am spus că niciodată nu vreau să facă nuntă cu altcineva în afară de mine, că niciodată nu vreau ca și copiii noștri să aibă alți frați din alte escapade sau plimbări de-ale lui și că vreau să rămână alături de mine, indiferent ce se va întâmpla și să nu mă părăsească niciodată.

Nici el pe mine, nici eu pe el,”
a mărturisit aceasta.

Citește și: „Femeile se călcau în picioare” Cum a fost viața lui Karmen alături de Adrian Minune. Artista face dezvăluiri din viața de familie

„El tot timpul mă căută pe mine și venea la mine în clasă. Mă căuta în ideea să stea cât mai mult cu mine și să petreacă cât mai mult timp cu mine.

Eu eram un copil olimpic, învățam foarte bine și nu-și doreau ca eu să mă îndrăgostesc la o vârstă atât de fragedă și să renunț la studiile mele. Am plecat împreună cu soțul meu. Am fugit, mai exact. L-am răpit eu pe el. Nu ne-am luat nimic cu noi. Eu am plecat exact așa cum eram îmbrăcată, și el la fel. A fost prima casă în care am stat singură cu soțul meu, la vârsta de 17 ani.
O canapea micuță de 2 locuri și un televizor. Aveam o singură lingură într-un sertar și o farfurie. Am locuit cu cineva în casă vreo 4 luni de zile, timp în care eu am strâns banii pentru a cumpăra acel apartament de care vă spuneam, din Pantelimon. Dar da, am locuit în acea casă cu proprietarii casei. Niciodată banii nu l-au schimbat. A rămas același om de când l-am cunoscut și până în prezent,”
a
declarat Cati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Când a simțit Cati Simionescu că nu mai poate

Soția interpretului de manele a mărturisit că au fost multe perioade când se simțea obosită, din cauza singurătății.

„Eu i-am învățat pe copiii mei și cu mult și cu puțin.

Există perioade în viață când banii se pot consuma și nu se mai pot face atât de ușor.

E foarte multă lume răutăcioasă. Copiii vedetelor sunt gelozite de alți copiii care nu sunt atât de privilegiați. Aveam momente când oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot. Nu am stabilit că îi voi ierta aceste lucruri,” a mai spus Cati Simionescu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?