OBSEDATA DE IMPLANTURI. E pe locul sapte in topul celor mai mari sani din lume, dar vrea in fruntea clasamentului FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 04:40

Lacey Wildd, in varsta de 44 de ani din Miami, a recurs la 12 interventii chirugicale si nu se opreste pana cand nu devine femeia cu cei mai mari sani din lume.

Mama a sase copii, posesoare a unui bust marimea LLL, Lacey Wildd se pregateste sa treaca la nivelul urmator, cupa MMM. Noile implanturi o vor propulsa in primele cinci pozitii in clasamentul celor mai mari sani din lume. Costurile interventiilor chirugicale sunt platite de fani care ii doneaza bani prin internet.

Lacey nu are doar implanturi cu silicon! Are botox in buze, si-a facut liposuctie si si-a remodelat posteriorul.
Frumusetea, insa, vine cu mari sacrificii! Lacey are doua coaste rupte din cauza bustului, mai mult decat generos, nu poate dormi decat pe o parte, nu se poate apleca si nici ridica greutati. Pentru a-si sustine sanii imensi, medicii au fost nevoiti sa-i implanteze in muschii toracelui un sutien interior, facut din piele de porc.

Cu toate astea, Lacey a declarat unui cotidian britanic ca este mandra de silicoanele ei:" Sunt mandra ca sunt din plastic", le-a marturisit femeia jurnalistilor.
Lacey Wildd este in prezent fotomodel, apare in clipuri publicitare sau face figuratie in filme. Are mii de fani care o incurajeaza si o sustin in ceea ce vrea sa faca.

Nu acelasi lucru putem spune si despre chirurgii plasticieni! In urma unui control, Dr Alberto Gallerani din Miami a avertizat-o pe Lacey ca pielea din jurul sanilor este foarte subtire, iar o alta interventie ar putea fi extrem de periculoasa.
I-a recomandat fotomodelului sa isi trateze obsesia pentru operatiile de marire a bustului.

Nici copiii lui Lacey nu vor ca mama lor sa mai treaca printr-o noua operatie. Le este teama ca ar putea ramane fara ea. Un dintre fiicele ei a declarat ingrijorata:" Cred ca mamei nu-i pasa de noi. Daca moare? S-a gandit la asta? Ii pasa ca copiii ei ar putea ramane singuri pe lume?"

Insa Lacey sustine ca tot ceea ce face, este pentru copiii ei, ca ei sa aiba o viata mai buna.
Este convinsa ca odata cu noile implanturi va obtine contracte mai bine platite si va castiga, astfel, mai multi bani, dar si recunoastere pe plan mondial.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-f47dc99048e3820eb3a279e0bc68d139.JPG
Inainte si dupa operatiile estetice
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/3-a832379c6c1185f037aee9d0bd2a3f26.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-ce8901e16651de8ffb47fab5c7fe878a.JPG
Lacey Wildd alaturi de copiii ei
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/5-9f1c081620cecf9d1e7c9670b389af5b.JPG
Sursa foto: dailymail.co.uk