Obsesia pentru operatii estetice a impins-o la SINUCIDERE? O pacienta s-a aruncat in gol de pe acoperisul unei clinici de chirurgie plastica

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 10:35

Hollywood-ul in stare de soc, dupa ce o pacienta care s-a operat un medic celebru s-a aruncat goala de pe acoperisul spitalului unde tocmai suferise o interventie chirurgicala.

Autoritatile americane au fost socate sa afle ca una dintre pacientele dr. Brian Novack, celebru printre vedetele de la Hollywood, s-a sinucis aruncandu-se in gol de pe acoperisul cladirii spitalului unde tocmai fusesera operata. Pacienta, despre care se stie doar ca avea 53 de ani, fusese internata pentru un lifting facial, iar operatia se incheiase cu bine, cu doar cateva ore inainte de ca aceasta sa ia decizia de a se arunca de pe acoperisul cladirii.



Martorii au declarat ca pacienta fusese internata cu o seara inainte sub supravegherea dr. Brian Novack. Respectivul medic este unul dintre cei mai scumpi chirurgi plastici din Statele Unite si, probabil din lume. La el apeleaza exclusiv vedete de prima clasa de la Hollywood, cunoscute in intreaga lume.

Despre pacienta se stie doar ca a devenit agitata si a fugit in graba pe acoperisul cladirii spitalului care are 15 etaje.
Trecatorii au sunat la numarul de urgenta cand au vazut-o stand pe marginea acoperisului, dar pana sa soseasca un echipaj de politie, femeia zacea deja pe caldaram, intr-o balta de sange. Era complet goala in momentul in care a sarit. Potrivit asistentelor, dr. Brian Novak este devastat de cele intamplate in clinica sa. Politia a deschis o ancheta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.