Obstacol NEOBISNUIT pe pistele de bicicleta din Timisoara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 19:45

Primaria din Timisoara s-a gandit sa faca drumul mai usor biciclistlor din oras, asa ca alocat 200 000 de lei pentru asfaltarea unei strazi pe care a amenajat si o pista speciala.

Drumul, pavat cu intentii bune de altfel, avea sa devina mai degraba o cursa plina de obstacole. Biciclistii se uita lung si nu inteleg cine a gandit drumul asa serpuind, mai in gluma mai in serios spun ca pe aici mai mult merg pe picioarele lor decat pe sa, pe bicicleta. Nu de alta, dar unde nu e stalp, e pom si unde nu e pom e stalp!

Cireasa de pe tort e, insa, nucul de pe pista! In jurul lui lucratorii au avut grija sa marcheze drumul.
Pomul cu pricina ii sta pana si primarului precum parul in ochi. Edilul s-a facut foc si para cand a vazut cum au trasat angajatii de la drumul pista buclucasa.

Angajatii de la mediu spun ca exista o lege a nucului si din acest motiv pomul e in drumul bicilistilor. Pentru fiecare arbore taiat trebuie plantati alti sase. In aceste conditii biciclistilor nu le ramane decat sa se descurce si sa aiba grija sa nu se urce bauti la ghidon pentru ca s ar putea sa nu mai vada obstacolele.
Exista, insa, si o parte buna a lucrurilor! La urma urmei, in aceste zile caniculare nu le strica un pui de somn la umbra nucului batran.

 

Taguri: