Oceana, FERMECATA de tinutele populare romanesti!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:27

Celebra cantareata Oceana a ramas profund impresionata de costumul popular traditional romanesc.

Cantareata a venit in premiera si exclusivitate la Teo in emisiune unde a vorbit despre muzica si despre Romania si ce ii place cel mai mult aici. „Am mai fost in Romania. Am avut concerte, am participat la petreceri, am fost si pe litoral. Ador sa vizitez aceasta tara superba, cu oameni minunati. Sunt fericita se revin aici, dupa 3 ani si abia astept sa cant in fata romanilor, pe plaja.”

, a declarat Oceana.

##VIDEO118799##„Cel mai mult, cand merg la mare, imi place sa mananc peste proaspat.”, a marturisit celebra artista. Matinalii Europa FM au sfatuit-o sa incerce „mici, fasole batuta si sarmale”.

„Sunt uimita de energia romanilor. Cred ca pentru orice artist international este o placere sa cante in fata unor oameni atat de deschisi, care stiu sa se bucure de viata si de muzica.”
, a adaugat Oceana.

Europa FM le da intalnire tuturor romanilor amatori de muzica buna la cel mai mare concert al radioului- „Live Pe Plaja”,  care va avea loc sambata, 2 august, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30! 3 Sud Est, Smiley, Holograf, stefan Banica si Voltaj vor canta live cele mai aplaudate hit-uri ale lor, intr-un concert care va dura mai bine de 5 ore si in care muzica buna va fi completata de un spectacol magic de lumini si lasere.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.