Oceana: "Romanii stiu sa petreaca frumos" Vino pe 2 august, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 29 aug 2021, 08:05

Invitata speciala a evenimentului „Live Pe Plaja”, Oceana, a vorbit astazi, in matinalul de le Europa FM, despre experientele minunate traite in Romania si despre concertul pe care il va sustine la mare.

 

Oceana: "Romanii stiu sa petreaca frumos" Vino pe 2 august, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30!
Invitata speciala a evenimentului „Live Pe Plaja”, Oceana, a vorbit astazi, in matinalul de le Europa FM, despre experientele minunate traite in Romania si despre concertul pe care il  va sustine la mare. Vedeta internationala a declarat ca este recunoscatoare romanilor pentru ca i-au apreciat piesele propulsand-o astfel in fruntea topurilor si a invitat-o pe Monica Anghel sa cante alaturi de ea pe scena Black Sea Arena.
„Am mai fost in Romania. Am avut concerte, am participat la petreceri, am fost si pe litoral. Ador sa vizitez aceasta tara superba, cu oameni minunati. Sunt fericita se revin aici, dupa 3 ani si abia astept sa cant in fata romanilor, pe plaja.”, a declarat Oceana.
„Cel mai mult, cand merg la mare, imi place sa mananc peste proaspat.”, a marturisit celebra artista. Matinalii Europa FM au sfatuit-o sa incerce „mici, fasole batuta si sarmale”.
„Sunt uimita de energia romanilor. Cred ca pentru orice artist international este o placere sa cante in fata unor oameni atat de deschisi, care stiu sa se bucure de viata si de muzica.”, a adaugat Oceana.
Europa FM le da intalnire tuturor romanilor amatori de muzica buna la cel mai mare concert al radioului- „Live Pe Plaja”,  care va avea loc sambata, 2 august, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30! 3 Sud Est, Smiley, Holograf, Stefan Banica si Voltaj vor canta live cele mai aplaudate hit-uri ale lor,
intr-un concert care va dura mai bine de 5 ore si in care muzica buna va fi completata de un spectacol magic de lumini si lasere.
Invitata speciala, Oceana, e sigura ca romanii sunt niste oameni norocosi ca au parte de artisti atat de talentati: „Aveti niste muzicieni extraordinari, pasionali si pasionati de meserie. I-am ascultat pe cei de la Voltaj, sunt foarte buni, si stiu ca toti artistii care vin la acest concert sunt niste profesionisti.”
Celebra cantareata a fost impresionata de vocea Monicai Anghel. Vedeta i-a dedicat Oceanei una din piesele ei favorite- I Will Always Love You- pe care a interpretat-o LIVE in aceasta dimineata.
Oceana este o artista de renume international, originara din Germania, care imbina stilurile soul, reggae, hip hop si  funk. Melodiile sale Endless Summer       (aproape 70 de milioane de vizualizari pe Youtube) si Cry Cry au devenit hit-uri internationale aproape instantaneu de la lansare.
„Intr-un fel, cariera mea a inceput in Romania unde piesa Cry Cry a fost numarul 1, dupa care am devenit celebra in Polonia, Rusia, Franta, Spania si alte tari. Romania mi-a purtat noroc. Am pregatit pentru maine cateva piese de pe primele albume si multe altele- o selectie care sper sa bucure publicul de pe litoral.”, a dezvaluit vedeta in varsta de 32 de ani.
„Ador oceanul si nu doar din cauza numelui primit de la tatal meu – care este din Martinica – asa ca am acceptat fara sa clipesc invitatia de a participa la
acest importat eveniment pentru romani si Romania.”, a mai spus Oceana.
Europa FM continua in forta seria concertelor „Live pe Plaja” de pe litoralul romanesc, dupa succesul inregistrat in anii precedenti. Ajuns la cea de-a treia editie, „Live Pe Plaja”  a devenit un eveniment ce marcheaza agenda sezonului estival de pe litoralul romanesc.
MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plaja” va fi George Zafiu, director de programe al postului si realizator al matinalului „Desteptarea” de la Europa FM, alaturi de Monica Anghel si Vlad Petreanu. „Dragii nostri, va asteptam si anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plaja, sa-i vedeti in concert pe unii dintre cei mai apreciati artisti romani. Anul acesta am adus pentru voi si un invitat special: Oceana, o artista desavarsita, ale carei melodii au facut inconjurul lumii. Anul trecut, am trait impreuna o experienta extraordinara: zeci de mii de oameni au cantat la unison impreuna cu artistii de pe scena! A fost incredibil si vrem sa repetam figura si anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus si Saturn, sambata, 2 august, la o noua editie a mega-concertului Live pe Plaja!”, a spus George Zafiu.
In 2013, la cea de-a doua editie „Live pe Plaja” organizata de Europa FM, peste 70 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus si Saturn ca sa ii vada in concert pe Directia 5, Vama, Smiley si Voltaj, in timp ce la prima editie (2012) au urcat pe scena „Live pe Plaja” Stefan Banica, Loredana, Horia Brenciu, Holograf si Directia 5.

Vedeta internationala a declarat ca este recunoscatoare romanilor pentru ca i-au apreciat piesele propulsand-o astfel in fruntea topurilor si a invitat-o pe Monica Anghel sa cante alaturi de ea pe scena Black Sea Arena.

Am mai fost in Romania. Am avut concerte, am participat la petreceri, am fost si pe litoral. Ador sa vizitez aceasta tara superba, cu oameni minunati. Sunt fericita se revin aici, dupa 3 ani si abia astept sa cant in fata romanilor, pe plaja ”, a declarat Oceana.

Cel mai mult, cand merg la mare, imi place sa mananc peste proaspat ”, a marturisit celebra artista. Matinalii Europa FM au sfatuit-o sa incerce „mici, fasole batuta si sarmale”.

Sunt uimita de energia romanilor. Cred ca pentru orice artist international este o placere sa cante in fata unor oameni atat de deschisi, care stiu sa se bucure de viata si de muzica ”, a adaugat Oceana.

Europa FM le da intalnire tuturor romanilor amatori de muzica buna la cel mai mare concert al radioului- „ Live Pe Plaja ”,  care va avea loc sambata, 2 august, pe plaja dintre Venus si Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30!

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Stefan Banica si Voltaj
vor canta live cele mai aplaudate hit-uri ale lor, intr-un concert care va dura mai bine de 5 ore si in care muzica buna va fi completata de un spectacol magic de lumini si lasere. Invitata speciala, Oceana, e sigura ca romanii sunt niste oameni norocosi ca au parte de artisti atat de talentati: „ Aveti niste muzicieni extraordinari, pasionali si pasionati de meserie. I-am ascultat pe cei de la Voltaj, sunt foarte buni, si stiu ca toti artistii care vin la acest concert sunt niste profesionisti

Celebra cantareata a fost impresionata de vocea Monicai Anghel. Vedeta i-a dedicat Oceanei una din piesele ei favorite- I Will Always Love You- pe care a interpretat-o LIVE in aceasta dimineata.Oceana este o artista de renume international, originara din Germania, care imbina stilurile soul, reggae, hip hop si  funk. Melodiile sale Endless Summer (aproape 70 de milioane de vizualizari pe Youtube) si Cry Cry au devenit hit-uri internationale aproape instantaneu de la lansare.


Ador oceanul si nu doar din cauza numelui primit de la tatal meu – care este din Martinica – asa ca am acceptat fara sa clipesc invitatia de a participa la acest importat eveniment pentru romani si Romania ”, a mai spus Oceana.Europa FM continua in forta seria concertelor „Live pe Plaja” de pe litoralul romanesc, dupa succesul inregistrat in anii precedenti. Ajuns la cea de-a treia editie, „Live Pe Plaja”  a devenit un eveniment ce marcheaza agenda sezonului estival de pe litoralul romanesc.MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plaja” va fi George Zafiu, director de programe al postului si realizator al matinalului „Desteptarea” de la Europa FM, alaturi de Monica Anghel si Vlad Petreanu.

„Dragii nostri, va asteptam si anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plaja, sa-i vedeti in concert pe unii dintre cei mai apreciati artisti romani. Anul acesta am adus pentru voi si un invitat special: Oceana, o artista desavarsita, ale carei melodii au facut inconjurul lumii. Anul trecut, am trait impreuna o experienta extraordinara: zeci de mii de oameni au cantat la unison impreuna cu artistii de pe scena! A fost incredibil si vrem sa repetam figura si anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus si Saturn, sambata, 2 august, la o noua editie a mega-concertului Live pe Plaja!
”, a spus George Zafiu.

In 2013, la cea de-a doua editie „Live pe Plaja” organizata de Europa FM, peste 70 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus si Saturn ca sa ii vada in concert pe Directia 5, Vama, Smiley si Voltaj, in timp ce la prima editie (2012) au urcat pe scena „Live pe Plaja” Stefan Banica, Loredana, Horia Brenciu, Holograf si Directia 5.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.