OCHII DIN UMBRĂ

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 13:36

Emisiunea “Ochii din umbra” scoate la iveala fata nevazuta a oamenilor si ii arata aşa cum sunt, cu bune şi cu rele.

Cu ajutorul unui detectiv particular, vedeta Kanal D supravegheaza si investigheaza indeaproape o noua serie de cazuri interesante.
"Sunt situatii care va vor tine cu sufletul la gura, cazuri incitante ce merita urmarite. Multumesc dumneavoastra, telespectatorilor nostri fideli, pentru ca ne-ati fost alaturi de la inceput si datorita voua  am ajuns la sezonul cinci al emisiunii <>" – marturiseste Ernest.

De multe ori suntem prieteni cu cineva, pe care il credem intr-un fel, iar intr-o situatie de criza ne dam seama

ca persoana respectiva nu a facut decat sa ne amageasca. Specialistii nostri considera ca e mai bine sa afli adevarul, chiar daca e durerors, decat sa trăiesti intr-o minciuna.

Prin montarea camerelor ascunse supravegherea va putea sa scoata la iveala tot felul de secrete bine pazite de unii oameni. Detectivul particular va fi scos in fata si devine el insusi un personaj, care va incerca sa explice oamenilor ce inseamna un filaj si cum se poate face acesta.

Evident, unele informatii nu vor putea fi facute publice, din motive obiective.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condi>" –

marturiseste Ernest.

De multe ori suntem prieteni cu cineva, pe care il credem intr-un fel, iar intr-o situatie de criza ne dam seama ca persoana respectiva nu a facut decat sa ne amageasca. Specialistii nostri considera ca e mai bine sa afli adevarul, chiar daca e durerors, decat sa trăiesti intr-o minciuna.

Prin montarea camerelor ascunse supravegherea va putea sa scoata la iveala tot felul de secrete bine pazite de unii oameni.

Detectivul particular va fi scos in fata si devine el insusi un personaj, care va incerca sa explice oamenilor ce inseamna un filaj si cum se poate face acesta. Evident, unele informatii nu vor putea fi facute publice, din motive obiective.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.