Octavian Popescu a fost operat cu succes la picior: Primele imagini cu starul de la FCSB de pe patul de spital

Autor: Andrei Costanda

Octavian Popescu s-a operat la picior după ce a amânat această intervenție până la finalul stagiunii.

Sursa: Instagram / Octavian Popescu

Fotbalistul Octavian Popescu, în vârstă de 21 de ani, a suferit o operație la picior și va lipsi de la FCSB timp de șase săptămâni, într-o perioadă crucială pentru echipă.

Octavian Popescu, jucătorul emblematic al FCSB-ului, a trecut printr-o intervenție chirurgicală necesară la laba piciorului, desfășurată în Belgia pe 3 iunie 2024. Acesta a avut de-a face cu dureri persistente care i-au afectat performanțele din sezonul trecut, iar decizia de a apela la bisturiu a fost luată de staff-ul medical și tehnic al campioanei, inclusiv de Mihai Stoica.

Mesajul transmis de Tavi Popescu fanilor săi de pe patul de spital

Popescu a transmis un mesaj optimist fanilor săi, însoțit de imagini din clinica belgiană unde a fost operat.

„Salut tuturor! Astăzi am suferit prima mea intervenție chirurgicală din carieră, şi să sperăm că și ultima! Ne vom revedea curând mai puternici si cu chef de fotbal”, a scris fotbalistul pe rețelele sociale, afișând o atitudine pozitivă și plină de speranță.

Conform planului de recuperare, Tavi Popescu va avea nevoie de șase săptămâni de repaus total înainte de a începe antrenamentele ușoare. Astfel, se preconizează că el va putea reveni pe teren abia la mijlocul lunii august. Aceasta înseamnă că FCSB va trebui să abordeze începutul de sezon fără unul dintre cei mai talentați jucători ai săi. Echipa se va reuni pe 14 iunie și va pleca în cantonament în Olanda două zile mai târziu.

Primele meciuri importante vor fi Supercupa României împotriva Corvinului, pe 4 iulie, urmate de primul tur preliminar din UEFA Champions League și începutul sezonului SuperLigii. FCSB se va confrunta cu o perioadă solicitantă, cu meciuri la fiecare trei zile, în funcție de parcursul lor european.

Citește și: Jose Mourinho a fost prezentat oficial la noul său club! Salariul astronomic pe care-l va încasa antrenorul portughez

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Tânăr găsit mort într-un bazin de înot din Timișoara! Manevrele de resuscitare au fost în zadar

Mihai Stoica: „Asta i se plimba prin picior”

Ilie Dumitrescu, fostul mare fotbalist, a comentat și el pe marginea stării lui Popescu, observându-i schimbările fizice din pozele de vacanță ale acestuia, unde jucătorul și-a etalat noile tatuaje și masa musculară crescută.

„Exceptând ce vrei tu să punctez… Parcă s-a mai mărit puțin, a mai pus pe el puțin. Când jucam noi, nu era moda asta cu tatuajele”, a remarcat Ilie Dumitrescu.

Problemele medicale ale lui Popescu au devenit evidente încă din luna mai, când durerea la laba piciorului s-a agravat. După operație, Mihai Stoica a dezvăluit că i-a fost îndepărtat un corp liber inframaleolar, o problemă care îi provoca disconfort semnificativ.

„Este ceva care nici măcar nu mi-a făcut bine să văd, a avut un corp liber inframaleolar, ceva i se plimba prin picior, dar e ceva care arată... Cam cât o falangă de deget. E chestia din recipient. Asta i se plimba prin picior”, a explicat Stoica.

În ciuda criticilor care l-au vizat pentru lipsa de performanță, Stoica a subliniat că Popescu a jucat cu dureri și nu a fost niciodată la capacitate maximă. Acesta a continuat să își arate devotamentul față de echipă chiar și în condiții dificile, fiind un element esențial în play-off-ul sezonului trecut.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?