Octavian Strunila si Catalin Catoiu si-au deschis un salon de masaj erotic! Iace ce dezvaluiri fac cei doi

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 26 aug 2021, 20:10

Kanal D pregateste o surpriza fanilor, iar din 12 martie in grila de TV intra un serial care promite si nu trebuie ratat. Este vorba de "Fetele lui domn profesor", serialul care va pune Romania pe jar.

##VIDEO102686## "Noi asta vrem sa anuntam acum, ca ne-am deschis un salon de masaj. Actiunea filmului se petrece intr-un salon de masaj erotic. Aici mai mult se rade decat se practica. In fiecare episod o sa avem cate un personaj real care isi va juca propriul rol. O sa lipseasca lumea de la serviciu, taximetristii o sa se uite toti, ce sa mai, nebunie o sa fie", au spus cei doi protagonisti Catalin Catoiu si Octavian Strunila.



Si fetele care vor juca in serial spun ca acesta va fi o bomba pentru telespectatori, dar mai ales pentru barbati. "Noi suntem cele mai bune de pe piata. Nu exista fete care relaxeaza barbatii mai bine ca noi.", a spus ele.

Asa ca, nu rata din 12 martie, cel mai tare serial de comedie din Romania, "Fetele lui domn profesor", la Kanal D, in fiecare miercuri de la 21:15.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”