"Odihnește-te în pace frate" Un poliţist de 23 de ani a fost găsit mort în maşina de serviciu! Ce spune tatăl tânărului

Author: Diana Tilă
Actualizat: 06 oct 2023, 09:55

Un poliţist de 23 de ani a fost găsit mort în maşina de serviciu!

Sursa: dailymail.co.uk

Tragedie în Australia, după ce un agent de poliție s-a stins din viață. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu acesta.

Un polițist în vârstă de doar 23 de ani a fost găsit fără viață în maşina de serviciu, în Australia. Tânărul era angajat de aproximativ două luni și era foarte fericit că a devenit agent de poliție.

Citește și: Cine sunt românii care și-au pierdut viețile în accidentul din Italia? Doi părinți și fetele lor și-au găsit sfârșitul în tragedia de proporții

Un poliţist de 23 de ani a fost găsit mort în maşina de serviciu!

În momentul în care Jayden Ruiz s-a stins din viață, tânărul lucra în tura de după-amiază la secţia de poliţie Brewarrina, pe 6 septembrie.

Jayden Ruiz a fost găsit mort în mașina de serviciu, pe autostrada Kamilaroi, la aproximativ 30 km vest de gară, în jurul orei 16:30. După ce a fost găsit trupul fără viață al agentului de poliție, s-a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

„Ancheta preliminară sugerează că nu există circumstanţe suspecte” , a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Citește și: Accident grav în Timișoara. Un medic cardiolog a murit chiar în fața spitalului, din vina unei șoferițe

„Nu a dat niciodată semne de depresie. Colegii lui de la muncă spuneau toţi acelaşi lucru” , a spus tatăl său, Andro Ruiz pentru  D aily Mail Australia.

Andro Ruiz a mărturisit că vorbise cu fiul său în urmă cu trei zile, dar toate păreau în regulă.  „Jayden era în sinele lui fericit. Suntem devastaţi, mă simt distrus pentru că era singurul meu fiu”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Tatăl lui Jayden a făcut publică o fotografie pe care o avea împreună cu fiul său, de la festivitatea de absolvire a academiei de poliţie.

Bărbatul a mărturisit că aceasta va rămâne  „probabil cea mai fericită perioadă din viaţa lui. Zâmbetul de pe chipul lui, sincer, acea fotografie arată tot adevărul. Gândiţi-vă că depusese atâtea eforturi şi obţinuse într-un final ceea ce îşi dorise”. 

Jayden Ruiz a absolvit Academia de Poliție Goulburn în iunie, înainte de a fi detașat la Brewarrina, la aproximativ 800 km nord de casa familiei sale.

Colegii tânărului i-au adus un omagiu emoţionant, lăsând semenături pe un urs de pluş îmbrăcat în petice de cămăşi de poliţie şi decorat cu insigna oficială a lui Jayden.

„Cât de tragică este această moarte a unui tânăr la începutul carierei sale. Foarte trist”

„Odihnește-te în pace frate. Îmi pare rău că nu ai primit ajutorul de care aveai nevoie disperată”, au fost doar câteva dintre mesaje.

Citește și: Accident tragic în Buftea. Un bărbat care traversa strada a fost strivit de TIR

Alții au comentat despre dificultăţile prin care trec absolvenţii care sunt detaşaţi în zone îndepărtate de familiile şi prietenii lor. Un alt ofiţer care a fost detaşat la Brewarrina a recunoscut că este  „un loc extrem de provocator pentru cei obişnuiţi în grupuri de oameni. E dificil să trăieşti şi cu un partener alături, d-apăi singur complet”.

„O echipă de la Investigaţii şi Omucideri investighează circumstanţele în care a avut loc tragedia, urmând ca raportul să fie făcut public. Persoanele specializate sunt în legătură directă pentru consiliere psihologică atât cu colegii lui Jayden, cât şi cu ceilalţi angajaţi sau familia acestuia pentru a oferit tot sprijinul şi suportul moral de care au nevoie în aceste clipe grele”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.