Oferta AmanetAuto.ro: 0% dobanda in prima luna

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 06 dec 2017, 14:35

Ai un necaz si vrei urgent bani cu imprumut? Apeleaza cu incredere la o firma de amanet auto, care te poate ajuta cu pana la 75% din valoarea de piata a masinii tale, in functie de anul de fabricatie si aspectul ei.

Dupa semnarea contractului, primesti pe loc suma necesara de bani, iar masina ta ramane in siguranta intr-unul din cele doua parcuri auto ale firmei, pazite si supravegheate video nonstop.

In ziua de azi, firmele ce se ocupa cu amanet auto te pot salva din numeroase incurcaturi financiare. Oricand esti nevoit sa imprumuti diverse sume de bani, poti contacta reprezentantii AmanetAuto.ro, din Bucuresti si vei primi banii necesari. Totul este fara batai de cap si cu 0% dobanda si comision in prima luna. In plus, nici nu ai nevoie de a strange fel si fel de acte si de a pierde mult timp pe drumuri adunandu-le. In cea de-a doua luna, comisionul este 0,3% pe zi, negociabil in functie de suma imprumutata si de lungimea perioadei creditului. In general, imprumuturile se fac pe 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii cu 14 zile.

AmanetAuto.ro iti permite sa restitui creditul inainte de termenul stabilit, dar nu mai devreme de 14 zile, comisionul fiind calculat la zi si incasat numai pentru perioada imprumutului. In situatia in care vrei sa prelungesti contractul peste termenul de 30 de zile, este nevoie sa achiti comisionul de prelungire sau sa faci plata intregului credit, conform contractului. Ti se ofera si posibilitatea ca, in cazul neprezentarii la unul din sediile firmei, atunci cand contractul de 30 de zile expira, sa mai poti prelungi cu inca 14 zile cu aceeasi dobanda, fara alte costuri.

Cati bani poti imprumuta?

In momentul semnarii unui contract de credit cu garantie auto de la AmanetAuto.ro, suma acordata depinde de anul de fabricatie, de modul in care se prezinta autoturismul si de marca acestuia, dupa cum urmeaza:

–pana la 75% din valoarea lui, daca acesta este din 2018;

–pana la 70% din valoarea lui, daca acesta este din 2017;

–pana la 65% din valoarea lui, daca acesta este din 2016;

–intre 50% si 60% din valoarea lui, daca acesta este mai vechi de 2012.

Evaluarea masinilor de epoca, fabricate intre 1900 si 2000, are si ea loc tot prin intermediul telefonului. De asemenea, AmanetAuto.ro iti poate oferi imprumuturi pe care le poti garanta cu dube, camioane, linii de productie, autotrenuri, autocare, basculante, betoniere, utilaje pentru agricultura si constructii sau cu diverse ambarcatiuni: iahturi, vapoare, vaporase, skijet-uri, barci etc.

Actele necesare acordarii imprumutului la AmanetAuto.ro nu sunt greu de procurat si nu trebuie sa alergi pe la institutii pentru ele. Ca si persoana fizica, este nevoie sa prezinti cartea de identitate si cartea masinii, plus talonul si cheile autoturismului. Persoanele juridice mai trebuie sa prezinte in plus actul constitutiv al firmei, CUI si stampila unitatii. Nimic mai simplu!

Dupa finalizarea procedurilor si acordarea creditului, AmanetAuto.ro isi asuma responsabilitatea de a pastra masina ta in siguranta, intr-unul din cele doua parcuri auto detinute de companie. Ambele sunt pazite de o firma specializata si sunt monitorizate video 24 de ore din 24. Tu ai posibilitatea de a urmari de acasa, de la birou sau de oriunde ai acces la internet, prin intermediul transmisiunii video, tot ce se intampla cu masina ta.

Contacteaza AmanetAuto.ro, din Bucuresti, la numarul 0723.444.200 sau trimite un email la [email protected] pentru a afla tot ceea ce ai nevoie sa stii despre imprumutul cu garantie auto!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.