Oferte Crăciun și Revelion: Unde poți merge de sărbătorile de iarnă dacă nu vrei să stai acasă. Prețurile sunt mai mici ca anul trecut!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 08 sep 2022, 06:50

Cât costă un sejur la munte de sărbători

Sursa: pexels.com

Proprietarii pensiunilor și hotelierii au scăzut prețurile pentru sejururile de Crăciun și Revelion.

Pentru cei care nu vor să stea acasă de sărbători, există numeroase oferte, mai scăzute ca preț ca anul trecut.

În Brașov, chiar în centrul orașului, sunt numeroase apartamente în centru care se închiriază cu doar 200 de lei pe zi.

"Preţurile sunt mai mici decât anul trecut. Fiind şi mai ieftin, nu au pretenţii prea mari, nu au nevoie de mic dejun şi de alte mese organizate", a declarat un proprietar apartamente, Horia Huluban, citat de observatornews.ro.

Hotelierii și proprietarii de pensiuni au mai scăzut prețurile anul acesta, pentru sejururile de sărbători fiindcă, din pricina contextului pandemic, nu există o cerere prea mare. 

Cât costă să faci Crăciunul și Revelionul la Poiana Brașov

În cea mai scumpă stațiune montană, Poiana Brașov, un sejur la un hotel de 4 stele, cu demipensiune, pe 4 nopți, variază între 495 de euro şi 699 de euro, potrivit sursei citate.

Pentru același sejur, de Revelion, prețurile devin duble. 

La demipensiune se adaugă anumite facilități ale fiecărui hotel, printre care programe speciale pentru copii.

Este posibil ca cererea să se mărească odată cu relaxarea măsurilor de către autorități.

Citeste si: Zile Libere de Crăciun 2021. Cât va dura minivacanța sărbătorilor de iarnă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Crăciun și Revelion de sărbători: Ce măsuri de relaxare sunt

Comitetul Național pentru Situațiile de Urgență (CNSU) a decis relaxarea unor măsuri după ce numărul cazurilor de Covid 19 se află în scădere, iar decesele asociate virusului sunt și ele în coborâre. 

Iată câteva dintre relaxările decise de CNSU:

- Eliminarea interdicţiilor de circulaţie a persoanelor;

- Creşterea intervalului orar în care este permisă desfăşurarea activităţilor cu publicul pentru toţi operatorii economici, inclusiv pentru competiţiile sportive şi activităţile cultural artistice între 05:00 -22:00;

- Eliminarea obligativităţii purtării măştii de protecţie pentru toate spaţiile publice deschise neaglomerate;

- Eliminarea restricţiilor referitoare la programul operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor în perioadele 24.12.2021-25.12.2021 şi 31.12.2021 – 01.01.2022;

- Permiterea accesului în cadrul operatorilor care comercializează produse nealimentare, centrelor şi parcurilor comerciale, şi pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid;

- Permiterea cazării în structurile de primire turistice şi pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid;

- Permiterea accesului tuturor persoanelor în cadrul spaţiilor de comercializare a produselor nealimentare, cu suprafaţa mai mică sau egală de 200 mp, cu asigurarea unei suprafeţe de minimum 4 mp/persoană. 

Citeste si: Se scumpesc prețurile la carburanți de la 1 ianuarie 2022! Cât vor ajunge să coste benzina și motorina

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.