Oferte pentru o SEARA ROMANTICA de Sf. Valentin VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 08:45

Pentru Sfantul Valentin, hotelierii au oferte variate pentru toate gusturile si toate buzunarele.

Daca va doriti ceva special pentru seara de Sfantul Valentin, atunci nu trebuie sa ratati una dintr cele trei casute cocotate in copac. Ce poate fi mai frumos decat o seara romantica in padure, departe de aglomeratia orasului si de ochii indiscretilor.
Cabanuta, construita in jurul unui stejar batran, este de fapt o mica garsoniera, care are tot confortul unei vacante romantice. Prin toate colturile camerei sunt asezate lumanari parfumate si felinare discrete.
Si nu sunt putini indragostitii care au ales deja sa petreaca Sfantul Valentin in copac.

Hotelierii de pe Valea Prahovei, Bran si Poiana Brasov au pregatit fel de fel de pachete atractive de Sfantul Valentin. De exemplu la un hotel de patru stele din Poiana Brasov: cazarea si mesele sunt la jumatate de pret, respective 87 de euro de persoana. Pachetul include o cina romantica, discount la SPA, un cadou surpriza din partea hotelului si o petrecere a indragostitilor la clubul hotelului.


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.