OFERTE tentante la Targul de Turism din Bucuresti. Cea mai scumpa vacanta costa in jur de 15 000 de euro, iar cea mai ieftina - 35 de euro

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Uitati de Mamaia si Baile Herculane! Mai nou, romanii se dau in vant dupa destinatii care mai de care mai exotice pentru vacanta de Paste sau concediul de vara.

Pretul nici nu conteaza. Distractia si confortul sunt importante. Servicii all-inclusive, transport inclus, ghid 24 de ore din 24 de ore si mancarea excelenta. Stiu romanii ce vor in vacante. Si-au planificat, deja, concediul de vara. Ca sa nu mai vorbim de cel de Paste! Si daca pretul pachetelor nu mai este o problema pentru turistul roman, agentiile s-au conformat repede.

Cei care au buzunarele adanci pot sa aleaga Seyschelles, o destinatie exlusivista, unde sunt si insule private, si pachete luxoase si ajunge la 15.000

de euro de persoana ”, aflam de la un reprezentant al unei agentii de turism. Nu este singura destinatie exclusivista pentru care romanii platesc o avere. Japonia se afla si ea pe listele de concediu. La fel Mauritius, Maroc, sau Antalya.

La targul de turism din Bucuresti sunt oferte si pentru excursii mai ieftine. Si pentru ca nu tot omul are o avere de cheltuit in vacanta, au reaparut excursiile cu un euro cazarea pe noapte.

Nici in Bulgaria nu veti plati prea mult pe o noapte la un hotel de 3 stele: in jur de 5 euro. Atat de tentante au fost ofertele agentiilor incat s-au vandut mai ceva ca painea calda!

##VIDEO134438##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”