Ofertele săptămânii de la Lidl, Auchan și Kaufland! Produsele care fac furori săptămâna aceasta! Le găsești în toate magazinele

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 28 oct 2021, 10:41
magazin Foto(4)

Produsele care fac furori saptamana aceasta la Lidl, Auchan si Kaufland! 

Sursa: PixaBay

Surpiză pentru români. Lidl, Auchan si Kaufland au oferte noi săptămâna aceasta. Iată produsele care fac furori în toate magazinele!

Lidl, Auchan și Kaufland le oferă românilor din toată țara posibilitatea de a beneficia de o serie de oferte la care puțini se așteptau în această perioadă din an, însă chiar și așa, veștile sunt grozave.

Citeste si: Programul magazinelor, după intrarea în vigoare a restricțiilor. La ce oră se închid

Ofertele săptămânii de la Lidl!

Lidl România oferă promoții excelente pentru clienții săi. De joi, românii pot beneficia de un produs special, pe care îl va găsi pe rafturile magazinelor din toată ţara. Este vorba despre un gadget pentru casă, care îţi poate schimba total aspectul locuinţei.

Mai exact, Lidl aduce joi la raft  o plafonieră LED cu difuzor încorporat pentru care doritorii vor plăti 199 de lei.

Intensitatea luminii are un nivel maxim de 2.200 lm, dar va putea fi reglată de utilizator. Produsul poate fi achiziţionat şi cu 149 de lei, fără boxă, conform pliantului Lidl.

Mai mult, plafoniera LED poate fi controlată și prin smartphone sau poate fi conectată, prin Bluetooth, la alte dispozitive electronice.

Plafoniera LED are și un temporizator pentru stingerea automată a luminii, exact ca la un televizor Smart.

Difuzorul are putere de 17.5 W, iar dispozitivul are dimensiunile de 40X8 cm. Corpul de iluminat are și o telecomandă care controlează lumina și sunetul, iar bateria pentru aceasta este și ea inclusă în pachet.

Lidl are în ofertă, începând de joi, şi alte produse utile la birou, dar și acasă. O lampă LED de birou, marca Livarno Home, va fi disponibilă la prețul de 60 de lei.

Dispozitivul, cu putere de 5 W, are braț flexibil, trei trepte de luminozitate și întrerupător tactil. Vor fi disponibile mai multe trepte pentru intensitatea fluxului luminos: de 270 lm, 340 lm sau 370 lm.

Pe rafturile din magazinele Lidl poate fi găsit și adaptorul de priză cu două porturi USB incluse. Produsul, marca SilverCrest, va costa 25 de lei.

Citeste si: Pericol de îmbolnăvire! Sute de restaurante, baruri și fast-food-uri, închise de pe litoralul românesc

Tot începând de joi, magazinele companiei vor vinde alarme pentru ușă și fereastră, la prețul de 25 de lei setul de patru. Dispozitivele au butoane On/Off, iar alarma se deconectează automat după un minut.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ofertele saptamanii de la Auchan!

Auchan a anunțat promoții speciale pentru clienții din toată România, așa că indiferent de ce anume sunteți interesați, aveți ocazia de a profita de tot oricând doriți în perioada următoare. 

Auchan a pregătit noi promoții, noi beneficii și noi oferte în perioada 27 octombrie-9noiembrie 2021.

Mai mult, Auchan te recompensam prin promotii MyClub: 

"Ai Promotii MyClub la zeci de produse cu cardul Auchan. Bucura-te de reduceri la produse de frumusete si ingrijire personala, de bacanie, brutarie, cofetarie, de casa si curatenie si nu numai. Poti face economie chiar in timp ce te bucuri de cumparaturi.

Reducerile sunt valabile pentru produsele din diverse game si se pot aplica la fiecare sesiune de cumparaturi. Daca cel mai des achizitionezi produse alimentare, de la mezeluri, lactate si pana la produse gastro sau de bacanie, ai promotii MyClub aplicabile pentru o multime de sortimente. Le poti folosi pentru a te bucura de reduceri la cele mai cumparate alimente, precum fructe, legume, dulciuri sau condimente. Cafeaua, sucurile sau snack-urile nu fac nici ele exceptie, asa ca poti gasi reduceri la acestea, dar si la deserturi precum inghetata.

Vei gasi promotii MyClub si la produse de ingrijire personala. Fie ca iti doresti o vopsea de par, un antiperspirant, gel de dus sau sampon, cu cardul Myclub ai reduceri la zeci de sortimente. De asemenea, ai preturi speciale si la produsele pentru bebe: servetele umede bebelusi, scutece nou nascuti ori mancare pentru bebe.

Foloseste ofertele pentru a economisi mai mult sau pentru a cumpara mai multe produse de care ai nevoie. Nu doar produsele de ingrijire personala si alimentele se afla in gama de promotii MyClub, ci si electrocasnicele, asa ca foloseste cardul Auchan pentru a cumpara un aragaz, o hota sau o masina de spalat si a economisi in acelasi timp.

In special cand vine vorba de produse costisitoare sau de cumparaturi in cantitati mari, reducerile te vor ajuta sa cheltui mai putini bani pe termen lung. Cu cardul Myclub Auchan ai reduceri, beneficii si puncte bonus pe care le poti transforma in bani pentru viitoarele cumparaturi."

Ofertele saptamanii de la Kaufland!

Cei de la Kaufland îi anunță pe românii din toată țara că vor aduce o serie noua de oferte în magazinele sale.

Kaufland a publicat noul catalog de oferte care sunt disponibile incepand cu data 27 octombrie 2021 până pe 2 noiembrie 2021.

Promoțiile vor fi în principal la produsele  alimentare pe care cei de la Kaufland le vor avea in magazinele proprii incepand de miercuri, in cazul produselor nealimentare fiind oferte mai putine decat ar fi foarte multi dintre oameni obisnuiti in momentul de fata.

Kaufland anunţă oferte importante pentru clienţi: „Totul la 5 lei!”