OFICIAL! Ce riscuri pot provoca vaccinurile împotriva Covid-19? Iată ce avertisment va apărea pe prospectul vaccinurilor Pfizer și Moderna. Este de necrezut!

,
Efecte adverse ale vaccinurilor Pfizer și Moderna
Ce riscuri provoaca Pfizer și Moderna[Sursa foto: PixaBay]

Vești nașteptate pentru milioane de oameni care s-au vaccinat cu serurile Pfizer și Moderna. Un avertisment arată că cele două vaccinuri pot provoca inflamații cardiace în rândul adolescenților, astfel aceste informații urmează să fie incluse pe prospectul celor două vaccinuri.


In articol:

Conform unor studii amănunțite, vaccinurile anti-Covid-19 Pfizer și Moderna prezintă risc cardiac în rândul adolescenților și adulților tineri care s-au vaccinat cu aceste doze. Astfel, pe prospectul celor două vaccinuri urmeză să fie incluse și aceste efecte adverse pe care persoanele imunizate cu aceste seruri le pot avea.

Este oficial! Pfizer și Moderna prezintă risc cardiac

Administrația pentru Medicamente și Alimente din Statele Unite va inculde în cel mai scurt timp un avertisment privind cazurile rare de inflamație cardiacă în rândul adolescenților și adulților tineri în prospectele vaccinurilor împotriva Covid-19 ale Pfizer și Moderna, potrivit Reuters, citat de România Tv.

Efecte adverse ale vaccinurilor Pfizer și Moderna
Cele doua vaccinuri pot provoca inflamatii cardiace[Sursa foto: Unsplash]

Potrivit unui grup de cercetători de la Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) s-a constatat că inflamațiile cardiace la adolescenți și tineri adulți au probabil legătură cu vaccinurile, însă beneficiile vaccinurilor sunt mult mai mari decât riscurile.

Vaccinul Pfizer a fost aprobat în SUA pentru administrare de la vârsta de 12 ani, a fost transmis printr-un comunicat despre cazurile de miocardite și pericardite apărute după imunizarea cu vaccinul ARNm.

Citeste si: Valeriu Gheorghiță, liniștea dinaintea furtunii! Șeful campaniei de vaccinare a făcut noi declarații despre valul patru al pandemiei: ”Tulpina Delta are o rată crescută de atac”

Totodată, Moderna a afirmat că are cunoștințe despre informațiile referitoare la cazurile de inflamație cardiacă și că lucrează cu autoritățile de regelmentare.

Efecte adverse ale vaccinurilor Pfizer și Moderna
Ce efecte pot avea Pfizer și Moderna in randul adolescentilor[Sursa foto: PixaBay]

Autoritățile de reglementare din mai multe țări fac investigații în ceea ce privește vaccinul împotriva coronavirus porduse de Pfizer și Moderna, care folosesc tehnologia ARNm, pentru a descoperi dacă prezintă risc și dacă da, cât de grav este.

Potrivit CDC, pacienții care se confrunt cu inflamații cardiace după vaccinare se recuperează în general și se simt bine.

Efecte adverse ale vaccinurilor Pfizer și Moderna
Vaccinurile care provoaca inflamatii ale inimii[Sursa foto: Unsplash]

Conform datelor furnizate de US Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), au fost descoperite 347 de cazuri de inflamații cardiace în săptămâna de după rapel, la persoanele de sex masculin cu vâsta cuprinsă între 12 și 24

de ani.

Până la acest moment 138 de milioane de americani au fost vaccinați cu una dintre cele două vaccinuri ARNm, potrivit informațiilor furnizate de CDC.

Citeste si: Vaccinurile anti-Covid-19 pe bază de ARNm s-au dovedit o adevărată reușită la nivel mondial. Următorul vaccin este împotriva viruslului HIV?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vaccinurile anti-Covid-19 pe bază de ARNm s-au dovedit o adevărată reușită la nivel mondial. Următorul vaccin este împotriva viruslului HIV?

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Informația momentului! Ce se întâmplă cu masca de protecție? Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie 2021

Valeriu Gheorghiță, liniștea dinaintea furtunii! Șeful campaniei de vaccinare a făcut noi declarații despre valul patru al pandemiei: ”Tulpina Delta are o rată crescută de atac”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies