Oglinda, oglinjoara, cine e cea mai frumoasa femeie-barbat din tara?

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:18

Mugur Mihaescu, liderul grupului Vacanta Mare, glumeste adesea pe seama personajului sau, Leana lui Partag.

Leana a intrat de cativa ani in memoria colectiva cu replici numai bune sa te scoata basma curata din orice situatie.

Celebrul raspuns recurent la „Ezista o esplicatie!” si-a gasit repede fani in randul telespectatorilor de toate varstele, iar simpaticul personaj a ajuns sa fie perceput ca avand o viata proprie, depasind granitele spectacolului de televiziune: Leana lui Partag s-a instalat confortabil in mentalul colectiv. Mugur Mihaescu spune ca a ingrosat putin tusele realitatii pentru a o aduce la viata pe Leana.

Multe femei din Sadova erau ca ea, de acolo m-am inspirat. Imaginea aceea idilica a satului romanesc nu exista... ”, spune Mugur Mihaescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Odata ce Mugur isi aseaza basmaua pe cap si si-o potriveste dupa urechi, Leana parca pune stapanire pe actor.

Chiar si atunci cand acesta nu joaca, ci se afla in culise, intr-o pauza de filmari, pe Leana o apuca nabadaile. De cele mai multe ori Mugur ramane in personaj spre amuzamentul  celor din echipa.

Si pentru ca o vede pe Leana in stare sa isi faca selfie-uri pe banda rulanta, indragostita de propria-i fiinta pana la sufocare, Mugur Mihaescu ii mai face cate o favoarea personajului sau chiar si cand e in smoching, pregatit de un eveniment sau o sedinta foto.