Oglinga, oglinjoara, cine e mai prost imbracata din tara? Iulia Albu a desfiintat una dintre cele mai indragite dive din showbiz

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:26

Fashion editorul Iulia Albu a comentat tinutele divelor din showbiz-ul autohton. Oare cine a luat nota de trecere?

In cadrul rubricii "Aparitii WOW sau de BAU BAU" a late night show-ului" WOWbiz", Iulia Albu a comentat tinutele cu care se afiseaza divele din showbiz-ul autohton pe covorul rosu, la evenimentele mondene. Daca o vedeta de calibrul Andreei Esca a scapat de comentariile acide ale fashion editorului, Andreea Raicu, in schimb, nu a mai fost asa de norocoasa. Diva nici macar nu a luat nota de trecere in catalogul Iuliei Albu.

Fotomodel si prezentatoare TV Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete de plaiurile mioritice, mai ales in ceea ce priveste tinuta, alegerile ei vestimentare fiind considerate adesea impecabile.

Insa, iata ca Iulia Albu nu a tinut cont de aceste aprecieri generale, ci a taiat in carne vie! Fashionista a comentat cea mai recenta aparitie publica a Andreei Raicu pe care a comentat-o ca fiind dezastruoasa. Vedeta a purtat o bluza cu un decolteu adanc, iar in opinia Iuliei Albu, Andreea Raicu nu are corp pentru o asemenea tinuta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”