Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de partenera lui de platou, Ecem Sena Bayır, tânăra care joacă rolul Afra! Iată cum a fost surprins actorul Turan Cihan Şimşek în compania colegei sale 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2023, 00:18
Foto(5)

Buclucașul Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, surprins alături de partenera lui de platou Afra! „Ma bucur că ai devenit partenera mea! Mă simt norocos să joc cu tine” Iată cum au fost filmați Turan Cihan Şimşek și superba Ecem Sena Bayır, dincolo de platouri!

Turan Cihan Şimşek are doar 30 de ani, însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străînătate cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma deosebită încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Tânărul actor a debutat pe platourile de filmare de la frageda vârstă de 17 ani și de atunci s-a îndrăgostit iremediabil de fascinantul domeniu și a perseverat pentru a avea o evoluție frumoasă și fructuoasă pe plan profesional.

Telespectatorii din România l-au cunoscut recent, în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Oğulcan, un tânăr buclucaș și neastâmpărat.

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de partenera lui de platou, Ecem Sena Bayır

Turan Cihan Şimşek s-a născut în anul 1992, în orașul nemțesc Bad Säckingen, însă pe când avea doar câțiva ani, părinții săi au decis să plece din Germania și s-au stabilit în Istanbul, țara lor natală.

Astfel, Turan a avut oportunitatea de învață limba turcă și de a studia în domeniul de care era pasionat. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăra s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu rezultate excepționale, reușind astfel să își vadă marele vis împlinit.

Chipeșul Turan Cihan Şimşek a debutat, în anul 2009, pe platourile de filmare ale serialului Bez Bebek, în rolul Selim, care a reprezentat și prima reușită din carieră lui și care l-a determinat să meargă mai departe cu aceeași ambiție, urmându-și marea

pasiune pentru profesia de actor. De-a lungul celor 13 ani de activitate pe platourile de filmare, tânărul actor a dovedit un talent desăvârșit și o carisma aparte, ce l-au ajutat să urce din ce în ce mai mult pe culmile succesului.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2021, Turan Cihan Şimşek a fost cooptat în distribuția serialului Totul pentru familia mea în care a dat viață personajului Oğulcan, care a fost foarte îndrăgit de publicul din Turcia și de peste

hotare și i-a adus mare succes pe plan profesional.
De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmuleț în care și-a făcut apariția alături de colegă lui de platou din producția Totul pentru familia mea, frumoasa Ecem Sena Bayır, care a jucat rolul Afra, fiica lui Gonul. Cei doi actori au legat o frumoasă prietenie în timpul celor doi ani de filmări.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși carismaticii actori în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Kadir, la scurt timp după ce actorul a părăsit distribuția! Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Turan Cihan Şimşek! „Am experimentat multe pentru a fi mândri unul de celălalt”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.