Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 dec 2022, 11:37
totul pentru familia mea Foto(4)

Turan Cihan Şimşek, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Turan Cihan Şimşek

Turan Cihan Şimşek se numără printre cei mai apreciați actori tineri pentru talentul lui desăvârșit dovedit în multe producții de mare succes.

Turan Cihan Şimşek are doar 30 de ani, dar cu toate acestea a cucerit publicul din Turcia încă de la primele sale roluri jucate impecabil. Carismaticul actor a debutat pe platourile de filmare la vârstă de 17 ani și de atunci a jucat cu aceeași pasiune și dăruire și a început să urce către culmile succesului și să devină din ce în ce mai cunoscut, chiar și pe plan internațional.

Cel mai recent proiect care i-a adus și cea mai mare reușită de până acum în carieră a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Oğulcan, un tânăr la fel de jovial și cu o carisma aparte.

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem

Deși s-a născut în Germania, în Bad Säckingen, în anul 1992, Turan Cihan Şimşek a revenit alături de familia lui în Turcia, încă din perioada copilăriei.

Tânărul și-a reluat studiile în Istanbul și apoi după absolvirea liceului a decis să studieze Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes, devenind astfel un actor cu drepturi depline și gata să cucerească publicul.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Oğulcan se zbate între viață și moarte! Familia Eren trece prin momente cumplite!

În anul 2009 Turan Cihan Şimşek a debutat pe platourile de filmare, cu un rol secundar în serialul Turan Bez Bebek, un proiect ce i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi. De-a lungul celor 13 ani de activitate în domeniul actoriei, Turan Cihan a jucat în nouă seriale de televiziune, dovedind un talent uluitor și o carisma captivantă. În anul 2021, tânărul actor a fost cooptat să joace în producția Totul pentru familia mea, în rolul Oğulcan, ce i-a adus cel mai mare succes de până acum și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra

generație.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dincolo de viață profesională, Turan Cihan Şimşek este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece trăiește de zece ani o frumoasă și intensă poveste de dragoste alături de iubita lui, Sinem, care paradoxal poartă același nume de familie, Şimşek, de parcă au fost predestinați.

Celebrul actor a decalarat anul trecut că a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și că se pregătesc de marele eveniment pe viitor.

Citește și: Câți ani are Turan Cihan Şimşek, actorul care joacă rolul carismaticului Oğulcan în serialul Totul pentru familia mea! Iată cine este iubita acestuia!