Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Afra, la scurt timp după ce actrița a părăsit distribuția! Ce mărturisiri uluitoare a făcut Turan Cihan Şimşek! „Mă bucur că ai devenit partenera mea”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 iun 2023, 14:06
Foto(5)

Plecarea Afrei l-a întristat teribil pe Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, însă și în realitate tânărul actor Turan Cihan Şimşek a regretat enorm că nu a mai făcut un cuplu cu simpatica Ecem Sena Bayır! Iată ce mesaj emoționant i-a transmis fostei lui partenere de platou, la scurt timp după ce aceasta a părăsit distribuția producției!

Deși are doar 30 de ani, Turan Cihan Şimşek a fascinat publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui uluitor, cu o carismă deosebită și cu o pasiune nebună pentru actorie, încă de la primele apariții pe micile ecrane. Tânărul actorul a acumulat deja o experiență de peste un deceniu pe platourile de filmare deoarece a debutat de la o vârsta de 17 ani și de atunci a continuat să joace și a avut o evoluție fructuoasă.

Cel mai recent proiect în care a făcut furori cu talentul lui este serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Ogulcan, alături de mulți actori celebri. Îndrăgitul actor a jucat alături de mulți colegi din generația tânăra și a legat prietenii frumoase. Printre aceștia se numără și talentată actrița Ecem Sena Bayır, care a jucat rolul Afra.

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Afra, la scurt timp după ce actrița a părăsit distribuția

Turan Cihan Şimşek s-a născut în anul 1992, în Germania, deoarece părinții săi lucrau acolo, însă pe când el avea doar câțiva ani, au decis să revină în Turcia și s-au stabilit în Istanbul. Micul Turan și-a continuat aici studiile și pentru că visase încă din copilărie să devină actor a decis după absolvirea liceului să se înscrie la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marele vis.

În anul 2009, Turan Cihan Şimşek a debutat pe platourile de filmare în producția Bez Bebek, care a reprezentat și primul pas către carieră de succes din prezent. Au urmat multe roluri jucate magistral în cei 13 ani de activitate care i-au adus mari succese, dar și notorietate.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte carismaticul actor Turan Cihan Şimşek și în care încă mai joace este serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Ogulcan.

O lungă perioada acesta a avut-o că partenera de platou pe tânăra actrița Ecem Sena Bayır, însă la un moment dat această a părăsit distribuția, spre marea dezamăgire a fanilor săi. La fel de trist a fost și partenerul ei, care la scurtă vreme i-a transmis și un mesaj de suflet pe contul lui de socializare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„A fost un maraton lung! Îmi pare rău că nu l-am putut aduce la un final fericit, dar datorită ție, am câștigat o prietenie frumoasă!  Ecem este tovarășul meu de joacă.. Mă bucur că ne-am cunoscut, mă bucur că ai devenit partenera mea! Mă simt norocos să joc cu ține! Să ți se întâmplă numai lucruri bune în carieră! Ai grijă de tine, Afra!”, a

scris Turan Cihan Şimşek pe Instagram.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, petrecere de pomină pentru logodnica lui! Iată ce surprize i-a pregătit carismaticul actor Turan Cihan Şimşek viitoarei sale soții și cum au fost fotografiați

Citește și: Afra, fiica lui Gonul din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze alături de iubitul ei! Iată cine este carismaticul actor care i-a cucerit inima superbei Ecem Sena Bayır!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.