Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Kadir, la scurt timp după ce actorul a părăsit distribuția! Ce dezvăluiri neașteptate a făcut Turan Cihan Şimşek! „Am experimentat multe pentru a fi mândri unul de celălalt”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2023, 12:20

Turan Cihan Şimşek, alături de colegii sai din serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Captură KANAL D

Actorii din serialul Totul pentru familia mea au reușit încă din primul an de filmări să stabilească relații frumoase de prietenie și chiar să devină o adevărată familie! Ce mesaj i-a transmis Oğulcan vărului sau Kadir, când acesta a părăsit distribuția.

Turan Cihan Şimşek a fascinat publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit, cu o carisma aparte și cu o dezinvoltură captivantă, încă de la primele episoade. Deși are doar 30 de ani, actorul a acumulat deja o experiență de 13 ani pe platourile de filmare deoarece a debutat de la o vârstă fragedă și de atunci a jucat neîncetat cu aceeași pasiune nemărginită pentru actorie.

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj de suflet pentru Kadir, la scurt timp după ce actorul a părăsit distribuția

Deși a venit pe lume în anul 1992, în Bad Säckingen, în Germania, Turan Cihan Şimşek a revenit împreună cu familia lui în Istanbul, unde și-a continuat studiile și s-a acomodat rapid. Ambițiosul tânăr și-a dorit încă din perioada adolescenței să devină un actor vestit și astfel, după absolvirea liceului, acesta s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes reușind să își îndeplinească

marea dorința.

Turan Cihan Şimşek a debutat pe platourile de filmare în anul 2009 în producția Bez Bebek, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de care se bucură astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în cei 13 ani de activitate în domeniul actoriei, care i-au adus mari succese, dar și celebritatea mult râvnită.

În anul 2021, carismaticul actor Turan Cihan Şimşek a fost cooptat în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat alături de nume mari ale cinematografiei turcești, dar și de tineri

colegi de breaslă, stabilind rapid relații frumoase de prietenie cu mulți dintre ei. Turan a legat o strânsă prietenie cu Halit Özgür Sarı, actorul care a jucat rolul Kadir în serial, iar plecarea acestuia după doar un an de la începerea filmărilor a adus multă tristețe tuturor colegilor săi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La scurt timp după ce Halit Özgür Sarı s-a retras de pe platourile de filmare, Turan Cihan Şimşek a ținut să îi transmită un scurt mesaj de suflet fostului sau coleg dar și foarte bun prieten. Mai mult decât atât acesta a publicat și un clip video în care a cuprins câteva imagini de senzație din timpul pauzelor de la filmări.

„Nu știu cum am depășit 29 de episoade, dar sunt sigur că am făcut-o la maxim! Cel mai important...

Am acumulat, am învățat, am împărtășit, am experimentat multe pentru a fi mândri unul de celălalt! Nu va faceți griji, așa că vă las o amintire bună aici! Cu cât ne uităm mai mult, cu atât ne amintim mai mult de promisiunile pe care le-am făcut unul altuia!”, a scris Turan Cihan Şimşek pe contul lui de socializare.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Oğulcan este arestat!

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, cele mai tandre ipostaze alături de iubita lui, Sinem! Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți, care se pregătesc de căsătorie!