Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea s-a căsătorit! Ce colegi au participat la fastuosul eveniment și cum au strălucit chipeșul actor Turan Cihan Şimşek și aleasa inimii sale

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 iul 2023, 15:50
Foto(6)

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea a renunțat la burlăcie! Tânărul actor Turan Cihan Şimşek și aleasa inimii sale, Sinem Deniz, și-au unit destinele după zece ani de relație!

Turan Cihan Şimşek se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație, deși are doar 30 de ani. Acesta a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane cu un talent uluitor și cu o carisma deosebită, dovedite în multe producții de succes. Cel mai recent proiect în care a făcut furori chipeșul actor este serialul Totul pentru familia mea, la care încă se mai filmează și care i-a adus cea mai mare reușită din carieră lui.

De curând, celebrul Turan Cihan Şimşek s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, iar nunta a avut loc într-un cadru de poveste.

Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea s-a căsătorit

Turan Cihan Şimşek a venit pe lume în anul 1992, în Germania, iar pe când avea doar câțiva ani, s-a mutat împreună cu familia lui în Istanbul. Micul Turan și-a continuat aici studiile, iar după absolvirea liceului, a fost admis la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marea dorința de

a deveni actor.
În anul 2009, Turan Cihan Şimşek a debutat pe platourile de filmare în serialul Bez Bebek, care a însemnat și primul pas către cariera strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri jucate magistral în cei treisprezece ani de activitate care i-au adus mari reușite, dar și celebritatea mult râvnită.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze alături de colegii săi! Iată cum au fost surprinși carismaticii actori în spatele camerelor de filmat!

Dincolo de cariera de succes, tânărul actor este un bărbat fericit și împlinit și pe plan personal, deoarece s-a căsătorit de curând cu logodnica lui, după zece ani de relație și formează un cuplu reușit.
Pe 24 iunie 2023, Turan Cihan Şimşek și iubita lui Sinem Deniz au decis să-și unească destinele după zece ani de relație. Fastuosul eveniment a avut loc într-o locație de poveste din cartierul exclusivist Beykoz din Istanbul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Printre vedetele care au participat la nuntă lui Cihan Şimşek şi a superbei Sinem s-au numărat Alina Boz, Miray Daner, Helin Kandemir, Yiğit Koçak, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı, Aslı Mavitan și Burak Can.

„Suntem căsătoriți acum! Nu știu de unde să încep, a fost o zi foarte specială, foarte emoționantă pentru noi, dacă poți spune „a fost o nuntă grozavă” ai o listă mare de mulțumiri! În primul rând familiei și prietenilor

noștri care se distrează că la propria nuntă, care ne sunt alături în fiecare moment!”, a scris actorul pe contul lui de Instagram.

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată alături de partenera lui de platou, Ecem Sena Bayır, tânăra care joacă rolul Afra! Iată cum a fost surprins actorul Turan Cihan Şimşek în compania colegei sale 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.