Ogulcan este afectat după ce vede înregistrarea accidentului Leylei. Vezi online live episodul 106 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 19 mar 2024, 01:35

Episodul 106 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 19 iunie.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 106 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 19 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 19 iunie, pe Kanal D.  Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Ogulcan vede caseta cu accidental în care a fost implicate Leyla și rămâne profund afectat.

Ce se întâmplă în episodul 106 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Bahar și Emel au vrut să vizioneze un film pe laptop, dar au nimerit chiar CD-ul cu accidentul lui Leyla.

Totuși nici unul nu a apucat să vadă filmarea pentru că Ogulcan i-a chemat pe toți jos.

Din păcate, Ogulcan nu este atât de norocos și vede filmarea cu accidentul în care este implicate Leyla. Atunci când se întoarce acasă, îi povestește tatălui său. Șengul îi aude vorbind și apoi îi zice lui Orhan cum Leyla a aflat că Melisa l-a accidentat pe Kadir.

Ea se teme că Ogulcan va păți ceva, la fel ca toți ceilalți care au aflat secretele lui Akif și îi spune lui Orhan să îl convingă pe Ogulcan să nu mai mai vorbească cu nimeni despre asta. 

Citește și: Sarp renunță la dușmănia cu Omer. Vezi online live episodul 105 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Aybike se decide să-i zică lui Berk că Elif este sora lui, dar se răzgândește când vede că nu se înțeleg deloc. Ahmet îi zice lui Suzan că își dorește ca ea să-i mai dea o șansă, iar aceasta îi spune că se mai gândește. Șeval se întoarce acasă la Ahmet temporar pentru că nu mai are bani pentru hotel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Akif își caută fostele iubite și le cere să-i spună ce părere au despre el. Sarp îi întinde o cursă lui Orhan și face să pară că a furat din școală.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Clipe de groază pentru familia Eren

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.