Oktay din serialul "Meryem", relatie speciala cu fiul sau! Iata cat de bine i se potriveste rolul de tata celebrului Cemal Toktas, dincolo de ipostazele negative in care a jucat in productiile de succes!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2018, 15:09
video Foto(6)

Cemal Toktas, un tata extrem de iubitor si grijuliu, in ciuda rolului negativ din serialul "Meryem".

Cemal Toktas, actorul in varsta de 35 de ani care il interpreteaza pe Oktay Sahin in serial "Meryem", este un actor complet. Acesta se declara indragostit te televiziune, dar si de scena teatrului si, sustinut de sotia sa, actrita Nergis Ozturk, a pus bazele unei companii de teatru.


"Pentru noi este minunat sa construim ceva impreuna. Ne sprijinim reciproc si suntem foarte fericiti sa lucram impreuna.
In fiecare an punem in scena un nou spectacol cu care mergem in diferite orase, astfel incat publicul sa aiba ocazia sa ne vada. Nu intentionam sa jucam pe o singura scena. Ne place sa mergem in provincie, pentru ca amandoi provenim din mediul rural si purtam cu noi valorile oamenilor simpli: libertate, ospitalitate si toleranta", a declarat Cemal Toktas care a devenit foarte popular in urma rolului din filmul “Gunesi Gordum” (2009), un rol de travestit extrem de dificil de interpretat, cu care a castigat numeroase premii pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Cemal si Nergis sunt casatoriti din 2014 si au impreuna un fiu in varsta de 3 ani, Yaman, care a invatat sa faca primii pasi chiar pe scena unui teatru. "L-am luat prima data cu noi la repetitii cand avea doar cinci sase luni. Nu dorim sa devina actor, dar daca va lua <<microbul>> scenei cu siguranta il vom sprijini", a subliniat Cemal Toktas.

 

Bir insanı her gördüğünde daha da çok sevmeye başlıyosun.Her zaman onu görmek,bir kere bile olsa sarılmak istiyorsun.Fotoğraf paylaşıyorsun ve onların görmesini çok istiyorsun,ama etiketleyip rahatsız etmek istemiyorsun bide.Bende sizle öğrendim bu güzel duyguyu,bu hissi..Çok uzaklarda olsam bile her gece size sarılmayı hayal ediyorum.Hayatımın güzel insanları..Iyiki varsınız..Sizi bildiğinizden ve düşündüğünüzden daha çok, çokk seviyorum.InşAllah videomu beğenirsiniz.Canımsınız benim.Herşeyimsiniz.. @nergisoz @cemaltoktas @nergisoz @cemaltoktas @nergisoz @cemaltoktas @nergisoz @cemaltoktas @nergisoz @cemaltoktas @cemaltoktas @nergisoz (Fazla etiketleyip rahatsız etdiysem özür dilerim) #cemaltoktaş #cemaltoktas #nergisöztürk #nergisozturk #yaman #iyikivarsınnergisöztürk #iyikivarsınyaman #iyikivarsıncemaltoktas #siziçokseviyorum

O postare distribuită de Cemal Toktaş & Nergis Öztürk (@nergisoz_cemaltoktas_fan) pe

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.