Oktay Kaynarca (HIZIR, protagonistul serialului “In bătaia inimii”), imblânzitor de lei! Iata in ce ipostaze inedite a fost surprins celebrul actor! Vezi un filmulet fabulos!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2017, 15:26

Oktay Kaynarca, actorul principal din serialul “In bataia inimii”, difuzat la Kanal D de luni pana vineri, la ora 20:00, si-a impresionat fanii cu un videoclip emotionant postat pe pagina sa de Facebook. A

Actorul, cunoscut ca un mare iubitor de animale, se afla langa o cusca de lei si le ofera felinelor apa cu sticla. Scenele au fost filmate in perioada in care actorul se afla in vacanta in Albania, la jumatatea lunii august, cand temperaturile ajungeau la peste 35 de grade. Leii se arata extrem de docili si blanzi, in tip ce actorul le impartea cu generozitate din apa sa.

Pe Oktay Kaynarca il puteti vedea in serialul “In bataia inimii”, difuzat la Kanal D, de luni pana  vineri, incepand cu orele 20.00.
 
 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.