Olga de la Strehaia, sora lui Leo, a cheltuit 10.000 de euro in 4 zile! Uite cum a reusit

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 00:20

Invitata in platoul "Teo Show", Olga de la Strehaia a povestit ce a facut in vacanta din Mexic in care a fost recent, unde a cheltuit 10.000 de euro in 4 zile.

"Acolo in Mexic e viata scumpa! Acolo merita sa cheltui banii ca ai ce sa vezi. Trebuie sa umbli cu masina, sa mai platesti pe cineva care sa se suceasca cu tine...", a spus Olga.

Sora lui Leo de la Strehaia a povestit si ce a simtit in momentul in care a renuntat la fusta tiganeasca, pe care o purta mereu.

"Acolo am cumparat prima mea pereche de pantaloni.

Nu mai aveam fusta si simteam ca imi e rusine de toata lumea. Dupa aceea m-am invatat, pantalonii sunt ceva lejer, am putut sa urcam la piramide pe scari, nu m-am mai impiedicat, nu am mai cazut".

Teo nu s-a putut abtine si i-a pus Olgai o intrebare referitoare la vestimentatia ei: "Acest look te reprezinta, vrei sa il pastrezi?". "Chiar vreau sa ma port asa, imi place viata sport!", a raspuns Olga.


Urmariti intreg momentul in materialul de mai jos:
##VIDEO144448##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: