Olteanul care si-a facut VILA-n bloc VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:04

Un vis a avut si olteanul nostru: sa-si faca o casa, la oras, pe care s-o admire toti.

Dar la 300 de euro, cat costa in zona metrul patrat de teren, parca pretul nu-i de ici, de colo. Apoi, intr-o zi, omului parese ca i-a venit ideea: sa-si faca vila... in bloc!  

Si asa a iesit o casa in toata regula, cu sase camere, semineu cu cheia sol, ba chiar si cu un balcon spatios plus o veranda incapatoare. Municipalitatea se pare insa ca n-a gustat simtul artistic al proprietarului asa ca a pus buldozerele pe vila de la parter.


Barbatului i s-a rupt sufletul cand a vazut utilajele primariei cum ii smulg bucata cu bucata viloiul la care a trudit din greu. Mai ales ca acum va ramane cu toate camerele la... vedere.

Fire sensibila, omul nu doar ca si-a amenajat o gradinita cu flori, dar si-a montat si o fantana arteziana, fix in fata blocului. Cum altfel sa treci de zilele toride, de vara? De azi, insa, fantana devenit o simpla amintire. 


De 10 ani e aici constructia. Omul recunoaste ca n-a avut autorizatie, dar sustine ca de doua ori a dat primaria in judecata. Daca a fost asa sau nu, aflam chiar de la ei. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.