Oltenii revin in elita fotbalului mondial! Planurile unei echipe din Liga a V-a

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:11

Oltenii revin in elita fotbalului mondial! Chiar daca sunt doar in liga a cincea, fotbalistii Viitorului spun ca rezultatele lor nu-s cu nimic mai prejos decat ale campionilor mondiali.

Sunt siguri ca nu va mai trece mult si vor fi numiti "galacticii" din Cosoveni. Un singur lucru le mai franeaza avantul- n-au decat 5 perechi de ghete! Ca doar aici, "fotbalul se mananca pe paine".

Pe paine sau nu, un lucru este clar: in Cosoveni de Dolj, echipa locala vine tare din urma! Si ce daca nu au stadion luxos? Si ce daca se antreneaza la margine de sat si nu au tribune incapatoare pentru fani? Performanta lor este aceeasi cu a jucatorilor de la FC Barcelona sau a celor de la Real Madrid, se lauda antrenorul.



Suporterii simt si ei ca ii asteapta zile de bucurie. Si-au scris dorinta mare pe garduri in engleza. Asa a ajuns la Cosoveni tehnologia de Champions League: cipurile care monitorizeaza efortul fizic. Capitanul Toma le-a cumparat jucatorilor cinci perechi de ghete performante si trei chipuri. La nevoie, fac cu schimbul.

Pe langa tehnologie, la Cosoveni, se fac strategii de meci. Se impart jucatorii pe teren. Ca la orice echipa de rang mare.
La asa echipa inimoasa, suporterii sunt pe masura. Mai sunt cateva etape si jucatorii vor afla daca au promovat in liga a patra. Lungul drum spre Champions League a inceput!
##VIDEO111741##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.