Om fara inima! A jefuit un om cazut pe sinele de la metrou dupa care l-a lasat sa fie calcat de tren VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:11

Gest socant petrecut in Stockholm, capitala Suediei: un hot a jefuit un barbat beat, care cazuse pe sinele metroului, dupa care a fugit, lasandu-l sa fie lovit de tren.

Callous Nadar Khiari, in varsta de 28 de ani, a vazut barbatul de 38 de ani cazut pe sinele metroului. Dandu-si seama ca este beat a sarit de pe peron pe linie, i-a luat toate bunurile pe care le-a gasit asupra lui dupa care a fugit, lasandu-l tot pe sine.

 

Cateva zeci de secunde mai tarziu omul a fost lovit de metrou. Barbatul a supravietuit, insa si-a pierdut un picior, care a fost sectionat de rotile trenului.

 

Hotul a fost ulterior prins si condamnat la 18 luni de inchisoare pentru furt. Instanta nu a putut sa-l sanctioneze si pentru faptul ca si-a lasat victima pe sine, intrucat legea nu acopera astfel de cazuri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Callous Nadar Khiari si-a recunoscut faptele si a declarat ca regreta faptul ca nu l-a ajutat pe barbat. Intregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere din statia de metrou.