Om FARA SCRUPULE! Isi insela nevasta si conducea o retea de PROSTITUTIE, fara ca aceasta sa stie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:45

Sprijinita de mama ei, Natalia, Nina Maier a decis sa apeleze la ajutorul echipei emisiunii Ochii din umbra pentru a vedea ce se petrece cu sotul ei.

Femeia povesteste ca la inceput dragostea lor a fost foarte puternica. Adrian chiar divortase pentru a se putea casatori cu ea.

 

Au deschis impreuna un restaurant in Bucuresti, si-au ridicat o casa si au facut un copil. Totul parea sa fie perfect, pana in urma cu aproximativ 3 ani.

 

Atunci Nina a fost internata de urgenta, fiind grav bolnava. A trebuit sa suporte o interventie chirurgicala prin care i-au fost inlaturate organele genitale.

 

De atunci ea spune ca sotul ei se comporta altfel.

 

"Vine la 4 dimineata, este mai mult un turist in casa. Nu mai are grija de copil, nu mai face nimic. Mi-e frica sa nu incep sa o iau iarasi de la 0", spune Nina.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

 

In urmarirea adevarului, echipa Drept la tinta a trimis detectivii pe urmele lui Adrian. Ceea ce au aflat a fost dureros pentru Nina.

 

Folosind afacerea cu restaurantul ca acoperire, barbatul conducea de fapt o adevarata retea de prostitutie. Pacalea fetele sa vina la interviu pentru postul de barmanita si le racola.

 

Mai mult, era ajutat chiar de fiica pe care o avea din casatoria anterioara si de sotul ei.

 

De parca aceste lucruri nu erau suficiente, Adrian ducea o viata dubla. O insela pe Nina cu alta femeie, pe care cheltuia toti banii. Ii facea cadouri scumpe: i-a daruit o rochie de 300 de euro si chiar o masina.

Cosmarul nu se opreste insa aici: amanta era chiar asistenta care a ingrijit-o pe Nina cat timp aceasta a fost internata in spital.



La aflarea adevarului, Nina a decis sa divorteze de Adrian si sa-l dea in judecata.