Omer, decizie șocantă pentru familia sa! Aflați ce se va întâmpla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “O dragoste”, fanii îndrăgitei producții difuzate la Kanal D, vor fi martori unor evenimente neașteptate, emoționante, ce se vor derula în viețile membrilor familiilor Arslan și Unal.

Kîvîlcîm nu are liniște atunci când Pembe vine în casa familiei sale pentru a o acuza pe Alev că ar avea o relație cu Omer. Kîvîlcîm, care știe că nu este adevărată această informație, insistă în fața lui Pembe să înceteze a-i mai calomnia familia.

Omer, decizie șocantă pentru familia sa

Citește și: Doga îi spune lui Fatih că nu se va mai întoarce niciodată în casa familiei lui. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Leman se simte exclusă din familia Unal și încearcă să își convingă fiul să intervină în fața tatălui său pentru ca acesta să renunțe la divorț. Metehan, prins fără voia sa în ”războiul” părinților săi, nu doar că nu împărtășește dorința mamei sale, ci chiar îi cere acesteia să accepte divorțul. Disperată, Leman va recurge la un gest extrem.

Nursema este extrem de fericită pentru că ea și Umut și-au mărturisit dragostea ce și-o poartă, însă tânăra nu știe că Nilay va afla despre întâlnirile sale secrete.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Doga află că va avea gemeni, iar Alev este implicat într-un accident. Vizionează serialul “O dragoste” oline live, în această seară, începând cu ora 20:00

Omer va avea de înfruntat o situație la care nu se așteaptă. La o reuniune a celor două familii, Unal și Arslan, Leman își face apariția și dezvăluie secretul ce îi leagă pe Omer și Kîvîlcîm. Șocul este uriaș pentru ambele familii implicate însă reacția lui Omer va da peste cap toate așteptările celor prezenți.

Ce decizie neașteptată va lua Omer, atunci când Leman dezvăluie, în fața tuturor, că acesta este îndrăgostit de Kîvîlcîm, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul

“O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.