Ömer din producția Totul pentru familia mea, în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegele sale de platou! „Timp cu familia!” Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2022, 15:20
Foto(6)

Yiğit Koçak face parte din categoria celor mai apreciați actori tineri, datorită talentului său desăvârșit și a carismei captivante.

Yiğit Koçak are doar 27 de ani însă cu toate acestea actorul a dovedit un talent uluitor și o carisma aparte, reușind să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. În prezent, tânărul actor se bucură de un succes răsunător în Turcia și peste hotare. Mai ales cu rolul jucat recent în distribuția serialului Totul pentru familia mea, care i-a adus un plus de notorietate și pe plan internațional.

Ömer din producția Totul pentru familia mea, în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegele sale de platou! „Timp cu familia”

Yiğit Koçak a venit pe lume în anul 1995, în orașul Samsun, Turcia. În ciuda faptului că își dorea încă din copilărie să devină un actor celebru, peste ani, opțiunea lui s-a schimbat, sub influența părinților săi, care l-au îndrumat să urmeze Facultatea de Economie și Finanțe.

Însă după încheierea facultății, tânărul Yiğit a conștientizat că nu poate să renunțe la marele lui vis din copilărie de a deveni actor și atunci a decis să se reorienteze profesional și s-a înscris la cursurile unei școli private de actorie pe care le-a absolvit cu succes, îndeplinindu-și visul măreț.

Se pare că tânărul Yiğit Koçak a luat o decizie înțeleaptă deoarece trecere timpului a dovedit că domeniul actoriei i se potrivește perfect și în doar câțiva ani de la debut a reușit să cucerească iremediabil publicul din Turcia și din străinătate, cu rolurile

jucate impecabil.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, mândru de succesul fratelui Kadir! Iată ce i-a transmis Yiğit Koçak, colegului de breaslă Halit Özgür Sarı, pentru lansarea noului proiect! Cei doi actori au legat o prietenie sinceră pe platourile de filmare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2017, Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı, iar doi ani mai târziu a jucat în serialul Dragoste și secrete, care l-a făcut cunoscut și în România. Iar în anul 2020 a fost cooptat să joace și în serialul Gel Dese Aşk. Și cel mai recent proiect în care a fost selectat să joace a fost producția Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Omer, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare o imagine de senzație în care apare alături de colegele sale, Aylin Akpinar și Su Burcu Yazgı Coşkun, care îi sunt surori în serial și în compania cărora se simte că într-o adevărată familie, după doi ani petrecuți pe aceleași platouri de filmare. Actorul a adăugat si un scurt comentariu in care subliniază cat de mult tine la colegele sale: „Timp cu familia!” 

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, lovitură teribilă pentru Akif Atakul! Soția sa, Nebahat îi aduce o veste tulburătoare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.