Ömer din serialul Melek, apariție de senzație, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprins tânărul Mustafa Mert Koç

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 aug 2023, 19:44
Foto(4)

Ömer din serialul Melek este considerat unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului în Turcia! Iată cum și-a făcut apariția Mustafa Mert Koç, la bustul gol, în cea mai recentă vacanță!

Serialul Melek, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D, a cucerit telespectatorii cu o poveste impresionantă și captivantă de viață a protagonistei Melek, dar și cu o distribuție de excepție formată din mulți actori consacrați și apreciați în Turcia și tineri aflăți la început de drum în domeniul actoriei, printre care se numără și talentatul Mustafa Mert Koç, în vârstă de doar 29 de ani, care a dat viață personajului Omer.

Ömer din serialul Melek, apariție de senzație, în cele mai îndrăznețe ipostaze

Mustafa Mert Koç s-a născut în 1994, în Istanbul, unde a crescut și a studiat peste ani pentru a-și îndeplini idealurile pe plan profesional. Părinții săi i-au oferit o educație riguroasă și i-au ghidat pașii spre domeniul politic. Astfel, după absolvirea liceului, Mustafa s-a înscris, la îndemnul familiei sale, la Facultatea de Științe Politice, în cadrul Universității Atılım, însă treptat a conștientizat faptul că nu va putea abandona marele lui vis de a deveni actor și atunci s-a hotărât să urmeze

și cursurile unei școli private de teatru, în Los Angeles, pe care a încheiat-o cu succes însă și-a dorit să revină în țară natală pentru a profesa.

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Ömer din serialul Melek! Iată cum arăta actorul Mustafa Mert Koç în perioada adolescenței

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2014, ambițiosul tânăr Mustafa Mert Koç a debutat pe platourile de filmare ale producției artistice Kolpaçino, care a reprezentat primul pas către carieră de succes de astăzi și care i-a deschis noi oportunități și l-a determinat să lucreze cu și mai multă dăruire și pasiune. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a făcut furori a fost serialul Melek, în care a jucat rolul Omer și i-a adus o mare reușită pe plan profesional.

Când nu se află pe platourile de filmare, Mustafa Mert Koç adoră să călătorească și în Turcia și peste hotare și obișnuiește să își informeze și fanii despre activitățile sale. De curând, celebrul actor a publicat câteva imagini care au făcut senzație, deoarece și-a făcut apariția la bustul gol în timp ce se află în vacanță.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Melek, la Kanal D, Defne si Omer luptă pentru viață

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.