Ömer din serialul Melek, surprins alături de cea mai iubită femeie din viața sa! Iată imaginile uluitoare apărute în mediul online cu celebrul actor Mustafa Mert Koç

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2023, 23:27
video Foto(5)

Ömer din serialul Melek, apariție uluitoare alături de cea mai iubită și importantă femeie din viața sa! Iată cu cine a fost surprins chipeșul actor Mustafa Mert Koç și cum au reacționat fanii săi în mediul online!

Serialul Melek, difuzat de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D, a fascinat publicul cu o poveste impresionantă și emoționantă de viață a protagonistei Melek, dar și cu o distribuție uluitoare alcătuită din mulți actori renumiți și apreciați în Turcia și tineri aflați la început de carieră în domeniul actoriei, printre care se numără și carismaticul Mustafa Mert Koç, în vârstă de 29 de ani, care a interpretat rolul Ömer.

Ömer din serialul Melek, surprins alături de cea mai iubită și importantă femeie din viața sa

Mustafa Mert Koç a venit pe lume în anul 1994, în Istanbul, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară și șansă de a studia și de a-și îndeplini visul pe plan profesional. Deși își dorea încă din perioada copilăriei să se îndrepte către actorie, după absolvirea liceului, tânărul Mustafa s-a înscris la îndemnul familiei sale la Facultatea de Științe Politice, în cadrul Universității Atılım, însă treptat a conștientizat că nu va putea abandona marele lui

vis de a deveni actor și atunci a decis să urmeze cursurile unei școli private de teatru, în Los Angeles, pe care a încheiat-o cu brio însă și-a dorit să revină în Turcia pentru a profesa.

Citește și: Cine este și câți ani are carismaticul Ömer din serialul Melek! Iată cum arăta actorul Mustafa Mert Koç în perioada adolescenței

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2014, ambițiosul Mustafa Mert Koç a debutat pe platourile de filmare ale filmului Kolpaçino, care a reprezentat primul pas către cariera strălucită de astăzi și care i-a deschis calea către succes și celebritate. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a jucat și fost admirat de public a fost producția Melek, în care a jucat rolul Omer ce i-a adus cea mai mare reușită de până acum.

Dincolo de carieră, Mustafa Mert Koç este un tânăr sensibil și se declara un familist convins. Acesta își adoră părinții și fratele și petrece mult timp în compania lor, atunci când nu este prins în vreun proiect profesional. Carismaticul actor are o relație specială cu mama sa, căreia ii poartă un respect uriaș și care este și cea mai bună prietenă și confidenta.

Citește și: Ömer din serialul Melek, apariție de senzație, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum a fost surprins tânărul Mustafa Mert Koç

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.