Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a marcat tânărul actor Yiğit Koçak, ziua de naștere a mamei sale! „La mulți ani, mamă frumoasă!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 mar 2023, 18:25

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, momente emoționante alături de cea mai iubită femeie din viața sa! „La mulți ani, grădina iubirii mele!” Iată ce surpriză i-a pregătit tânărul actor Yiğit Koçak mamei sale, de ziua ei de naștere!

Yiğit Koçak are doar 27 de ani și cu toate acestea, carismaticul actor a reușit să fascineze publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de excepție. Cu un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune nebună pentru actorie, Yiğit Koçak a studiat și a muncit mult pentru a ajunge acolo unde și-a propus încă din perioada liceului când începuse să joace în echipa de teatru a școlii.

Chipeșul actor are o relație specială cu mama să, pe care o adoră. De curând, acesta i-a transmis un mesaj de suflet celei care i-a dat viață, cu ocazia aniversării sale.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa

Yiğit Koçak s-a născut în anul 1995, în orașul Samsun, unde a crescut și a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care deși au avut mereu o situație materială modestă au reușit să îi ofere toate condițiile pentru a studia ceea ce

și-a dorit. Chiar dacă Yiğit își dorea încă din adolescență să devină un actor celebru, după absolvirea liceului, tânărul s-a înscris la îndemnul părinților lui la Facultatea de Economie și Finanțe, în cadrul Universității Bahçeşehir, pentru a avea o meserie stabilă pentru viitor.

Citește și: Ömer din producția Totul pentru familia mea, în cele mai trăsnite ipostaze alături de colegele sale de platou! „Timp cu familia!” Iată cum a fost surprins chipeșul actor Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, un nou succes uluitor! Iată unde va fi prezent carismaticul actor Yiğit Koçak, la sfârșitul lunii martie! Ce mesaj de senzație le-a transmis fanilor săi!

Însă după încheierea facultății, Yiğit Koçak a conștientizat faptul că nu va putea profesa în acest domeniu și atunci a decis să se reorienteze către pasiunea lui de suflet, actoria și s-a înscris la o școală privată de teatru, pentru a dobândi și o diplomă în domeniul actoriei.

Iar în anul 2017, ambițiosul tânăr a debutat pe platourile de filmare ale producției Seni Kimler Aldı.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În anul 2019, Yiğit Koçak a fost cooptat în distribuția serialului Dragoste și secrete, care l-a făcut cunoscut și în România, iar un an mai târziu, acesta a jucat și în serialul Gel Dese Aşk.

Cel mai recent proiect este serialul Totul pentru familia mea în care a fost cooptat în anul 2021, în care da viață personajului principal Omer, care i-a adus cel mai mare succes în carieră.

Dincolo de profesia strălucită, Yiğit Koçak este un tânăr împlinit și fericit și pe plan personal, deoarece se bucură de dragostea necondiționată a părinților săi și de sprijinul lor.

Chipeșul tânăr are o relație specială cu mama lui, care îi este și cea mai bună prietenă și confidenta. De curând, îndrăgitul actor a publicat pe contul lui de Instagram o imagine superbă în care apărea alături de mama lui, care și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânărul actor i-a transmis și un mesaj de suflet celei mai iubite și importante femei din viață lui.

„La mulți ani, la mulți ani, grădina iubirii mele, mamă frumoasă!”, a scris celebrul actor pe contul lui de Instagram.