Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online! Iată ce a pățit de curând Yiğit Koçak! Chipeșul actor a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 14:50
Foto(6)

Yiğit Koçak, actorul care a dat viață personajului Ömer în serialul Totul pentru familia mea, se confruntă cu probleme de sănătate! Tânărul a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare!

Cu un talent desăvârșit și o carismă aparte, Yiğit Koçak a cucerit publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Deși are doar 27 de ani, chipeșul actor a acumulat deja o experiență de șase ani pe platourile de filmare și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație în producții de mare succes.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, anunț îngrijorător în mediul online

Yiğit Koçak s-a născut în anul 1995, în orașul Samsun, în Turcia, unde a crescut și a primit o educație de seama. Părinții săi au făcut eforturi uriașe pentru că Yiğit să aibă o evoluție frumoasă pe plan profesional. Chiar dacă la îndemnul familiei sale a studiat Facultatea de Economie și Finanțe, în cele din urmă, destinul avea să-l aducă pe drumul către actorie, domeniul la care visase încă din copilărie.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Ömer este nevoit să ia o decizie radicală, de dragul surorilor sale!

După absolvirea primei facultăți în domeniul economic, Yiğit s-a reorientat către Facultatea de Teatru, pe care de asemenea a absolvit-o cu succes, reușind să își îndeplinească mărețul vis de a deveni actor, însă nu a renunțat nici la celelalte două mari pasiuni ale sale, muzică și sportul.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 2017, Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale serialului Seni Kimler Aldı, care a însemnat primul pas către carieră reușită de astăzi. Doi ani mai târziu, tânărul actor a jucat în producția Dragoste și secrete, în care l-a cunoscut și publicul din România.

În anul 2020, Yiğit a jucat în serialul Gel Dese Aşk, iar în 2021, Yiğit Koçak a fost selectat să joace în producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat primul lui rol principal, Omer, ce i-a adus și cel mai mare succes de până acum în carieră.

La începutul anului Yiğit Koçak și-a reluat activitatea pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, însă după doar câteva zile tânărul a fost nevoit să se retragă deoarece s-a confruntat cu probleme de sănătate cauzate de o gripă cumplită ce l-a ținut

departe de camerele de filmat pentru câteva zile pentru a se recupera.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins recent celebrul actor Yiğit Koçak, în postura de fotomodel!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.