Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen! Iată cum au fost surprinși recent, Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în spatele camerelor de filmat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2023, 15:14

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai senzuale ipostaze alături de colega lui de platou, Susen! Iată cum s-au fotografiat Lizge Cömert și Yiğit Koçak, în cabina de machiaj! Să fie oare ceva mai mult decât o simplă prietenie între cei doi frumoși actori?

Producția Totul pentru familia mea a adus în atenția telespectatorilor o poveste impresionantă de viață, pusă în scenă de actori talentați și renumiți în Turcia. Printre tinerii care au jucat magistral și continuă încă să lucreze pe platourile de filmare în noul sezon, se numără și carismaticii Lizge Cömert și Yiğit Koçak. Cei doi au dat viață personajelor Omer și Susen, colegi de clasa în liceul, dar și iubiți.

Pentru că s-au potrivit de minune pe micile ecrane, publicul și-a dorit să îi știe împreună și în viață reală și orice apariție a celor doi tineri în mediul virtual a stârnit valuri de comentarii și bănuieli.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație alături de partenera lui de platou, Susen

Yiğit Koçak are doar 27 de ani și se face parte din categoria celor mai talentați și admirați actori din tânăra generație în Turcia.

Deși a visat încă din copilărie să devină un actor celebru, la vârstă majoratului, după încheierea liceului, Yiğit s-a înscris la Facultatea de Economie și Finanțe, pentru a le face pe plac părinților săi. În cele din urmă, tânărul a realizat că nu va putea profesa în domeniul financiar și a decis să se reorienteze către domeniul lui de suflet, actoria și a început să studieze în cadrul unei școli private de teatru.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Sevgi va lua o decizie radicală care ar putea sa schimbe viața nepoților ei! Ömer este măcinat de regrete! „Știi ce doare cel mai tare? Ca frate mai mare, nu pot face nimic!”

În anul 2017, Yiğit Koçak a fost cooptat în distribuția serialului Seni Kimler Aldı și a debutat cu un rol secundar care i-a adus și primul pas către cariera strălucită de astăzi.

În anul 2019, carismaticul tânăr a primit încă un rol care i-a adus mare succes, în serialul Dragoste și secrete, iar în anul 2020 a făcut parte din distribuția producției Gel Dese Aşk. Cel mai recent rol jucat este cel din serialul Totul pentru familia mea în care Yiğit Koçak a dat viață personajului Omer, primul lui rol principal, care reprezintă cea mai mare reușită a carieriei sale.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În cadrul acestui proiect, Yiğit Koçak a avut-o că partenera de platou pe superba actrița Lizge Cömert (24 de ani), care este proaspătă absolventă a Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Özyeğîn, care a interpretat rolul Susen, o tânără ambițioasă și puternică.

Conform scenariului, cei doi frumoși actori s-au îndrăgostit și au format un cuplu drăguț pe micile ecrane, însă fanii lor și-au dorit enorm că relația lor să se transpună și în realitate.

Astfel, toate aparițiile lor în mediul online au stârnit mereu valuri de comentarii și de bănuieli că Lizge Cömert și Yiğit Koçak ar fi iubiți și dincolo de camerele de filmat. De curând, tânărul actor a postat pe contul lui de Instagram o imagine de senzație în care a apărut alături de superbă lui colegă și au încins din nou imaginația publicului.

Citește și: Ce se întâmplă cu îndrăgitul serial turcesc Totul pentru familia mea de la Kanal D! Care sunt noile zile de difuzare, începând de săptămâna viitoare!