Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată în ringul de box! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Yiğit Koçak!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2023, 22:14
Foto(7)

Îndrăgitul actor Yiğit Koçak se dedică trup și suflet actoriei însă nu renunță nici la cele două pasiuni ale sale muzică și sportul.

Deși are doar 27 de ani, chipeșul Yiğit Koçak a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă aparte încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Cel mai recent rol este cel din producția Totul pentru familia mea, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe tânărul actor încă din anul 2019, când a jucat în serialul Dragoste și secrete.

Dincolo de platourile de filmare, Yiğit Koçak a reușit să îmbine cu brio și celelalte două mari pasiuni ale sale, muzică și sportul.

Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție neașteptată în ringul de box

Yiğit Koçak a venit pe lume în anul 1995, în Samsun, într-o familie modestă. Părinții săi au făcut mari sacrificii pentru a-i oferi toate condițiile necesare pentru a studia și a avea o profesie respectabilă.

La îndemnul acestora, Yiğit s-a înscris la Facultatea de Economie și Finanțe, însă după absolvire, tânărul a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru actorie și atunci a urmat cursurile unei școli private de teatru, pe care a încheiat-o cu succes, devenind astfel un actor cu drepturi depline. Însă nu a renunțat nici la celelalte două mari pasiuni ale sale, muzică și sportul.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum a fost surprins, de curând, carismaticul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

În anul 2017, Yiğit Koçak a debutat pe platourile de filmare ale producției Seni Kimler Aldı, care i-a deschis calea către carieră strălucită de astăzi, în 2019 tânărul actor a fost cooptat să joace în distribuția serialului Dragoste și secrete, în care de asemenea a dovedit un talent uluitor.

În 2020 a jucat în serialul Gel Dese Aşk, în anul 2021, Yiğit Koçak a fost selectat să joace în producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat primul lui rol principal, Omer, ce i-a adus și cel mai mare succes de până acum.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curând, carismaticul Yiğit Koçak a publicat pe contul lui de socializare un scurt clip video în care a fost surprins în timpul unui antrenament pe ringul de box, sport pe

care îl practică de câțiva ani, ajungând la nivel de performanță.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins recent celebrul actor Yiğit Koçak, în postura de fotomodel!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.